Irina,stiu si de catva timp o simt noaptea cu ma tine de mana asa cum dormeam eu cand eram mica...stiu ca ne ajuta de acolo si ne vegheaza!Pupici!
Dalyna,cred ca mai tin o luna si apoi trec la mentinere,voi vedea nu stiu,o sa ma consult si cu Irina,deoarece in august intru in postul ramadanului si vreau sa fiu pregatita pana atunci!
Buna din nou in casuta!
Irina, tu ne faci sufletele sa vibreze, ne transmiti din caldura ta!

Dalyna, FELICTARI! si mult succes la mentinere! noi te asteptam cu rezltatul si tu te pozezi

, arati bestial! si piticul e dulcic tare! dai o sampanie pana nu pleci? hai ca tot e ziua copilului,,,,, d-aia fara alcool

numai copilasi frumosi! pupam piticii si mamicile!
Amely, ce scumpica e Sofia,,,, si fetele fac nazdravanii

,,,, Andrei a mancat cu surubelnitele in mana....
Fatma iubita, am si eu o curiozitate...ce se papa in postul Ramadanului? E ca la noi la ortodoxi? sau...?!!?? mersic

Buna ziua doamnele mele dragi!
LA MULTI ANI tuturor copilasilor!! Sa va traiasca, sa creasca sanatosi si bucurosi de viata!!
Mama Irina multumim pentru franturile de suflet, multumim pentru ca ne ocrotesti zi de zi

. La multi ani Anisucai
Aly LA MULTI ANI sa fici fericiti si sa va iubiti mai mult in fiecare zi...pup si puiul mic!
Gabriela FELICITARI!!!! Frumos rezultat..ai schimbat si prefixul..BRAVOOOO!!
Ariana important este ca s-au dus..cateodata se duc mai mult centimetrii decat kilogramele...cu rabdarea trecem marea
Iliana, Alina surioara superbi copilasi..LA MULTI ANI si lor!!
Fatma pupacesc doamna noastra draga si deosebita...sunt sigura ca totul va fii bine!!
Dalyna FELICITARI!!!!!!!!!....succes la mentinere si te asteptam sa ne vizitezi din cand in cand

Buna ziua, Flori ! si tu vei reusi ! SINT SIGURA !
Nicoleta, buna ziua ! mult succes ! Mare grija, regimul de 13 zile este un regim greu, pe care nu il poate tine oricine ! Daca nu ti-e bine cu el, apuca-te si documenteaza disociatul, ca sa ai alternativa. In cazul in care tii regimul de 13 zile, am sa te rog sa postezi la topicul de discutii generale (Ba slabesc, ba ma-ngras), acesta fiind dedicat exclusiv regimului disociat. Multumesc, mult succes !
Alina

asteptam sa vina odata careva sa-mi faca poze...pai nu?..faptele vorbesc!Da'sa stii ca nu plec de tot!
Vio,te pup,multumesc din suflet!

Dau si sampania....[
attachment=9509], fara alcool si plina de zambareti!

Va pup, dragelor ! montez, pentru site, ce am filmat azi si am constatat ca se vede ca am slabit

!!!! iupiiii ! dau link !
Dalyna esti superba in blugi 26

Va pup cu drag dragi doamne....va doresc o zi cat mai plina de bucurii si nu uitati sa fiti din cand in cand niste copii....
Apropo, haideti sa ne copilarim putin si sa ne gandim ce am face de ex. daca am fi o floare, sau poate un animalutz...sau ce am face daca am fi o jucarie...Haideti ca astazi sa evadam in lumea copilariei alaturi de copiii nostri....Va pup dulce!!!

:heart:Dalyna-hi,hi mai am cale lunga pana la 5x,dar alaturi de voi voi reusi,stiu asta.va pup dulce
Irina-

Maria-

Nicoleta-bafta!
Flori-pup la printisor
Denis-pup
Elena-multumim!
Amely-la multi ani la amandoua!
Vio-

Lili mai ataseaza o data poza ca nu se vede
Flori ai un piticutz tare dulceee dar la avatar ne-ar placea sa te vedem si pe tine
Eeee,daca observi si tu ca ai slabit,Irina.....e de bine!!!!

Ma bucur tare mult !!!!
Irina, Iliana, Fatma, Dalyna, Ady, va pup!
Doamnelor, sa aveti o dupa-amiaza in care sa va amintiti cum este sa fiti copii! Va pup!
Irina-abia asteptam sa te vedem!!!!!!
Si daca astazi e o zi speciala...va promiteam foto cu gradina mea....nu va uitati la buruieni da?...
Ady iubita, la mine se vede poza..am si deschis-o.....dar cred ca s-a intamplat ceva cand am vrut sa postez urmatorul mesaj mi-a aparut iar poza ca atachment si atunci am sters-o...cred ca atunci s-a intamplat buba.....am sa o pun iar maine...pup