07-10-2010, 12:39 AM
Irina, prea tarziu ai scos bici magi si aparatele (chiar, ce de cunostinte ai in ale sportului
!) eu am pedalat pe bune....70 min infasurata si masata cu therma, nu aveam chef, dar mi-a venit si apoi ma gandeam ca si asa exagerez cu torturile! Acum pot sa fac un dus si sa dorm linistita!
Lavy, da, mi-ar placea sa profitam in felul asta de apa, macar la atata sa ne foloseasca! Somn usor! Te pup
Iliana esti foarte frumusica si te-ai facut cam supla! Felicitari! Hai si mananca si tu un etaj de la tort ca meriti
!
Nadia, se vede bine transformare, felicitari!
Dalyna, hai ca si eu te pup!
N-am profitat cine stie ce de seara asta, doamnele s-au cam codit.... ca le e frica de repercursiuni, ca se ingrasa, diferite alte motive
! Daca ajungeai si tu mai devreme...o faceam lata
! acum sunt obosita si mi-a pierit entuziamul, dupa atata biciclit...si nici dulciuri nu-mi mai vine sa mananc!
Uite ce am pentru tine si numai pentru tine
[attachment=13462][attachment=13463]....mananca si bea fara grija, calorii negative, stii doar
!
Irina, doamnelor va pup! Noapte buna!
!) eu am pedalat pe bune....70 min infasurata si masata cu therma, nu aveam chef, dar mi-a venit si apoi ma gandeam ca si asa exagerez cu torturile! Acum pot sa fac un dus si sa dorm linistita!Lavy, da, mi-ar placea sa profitam in felul asta de apa, macar la atata sa ne foloseasca! Somn usor! Te pup
Iliana esti foarte frumusica si te-ai facut cam supla! Felicitari! Hai si mananca si tu un etaj de la tort ca meriti
!Nadia, se vede bine transformare, felicitari!
Dalyna, hai ca si eu te pup!
N-am profitat cine stie ce de seara asta, doamnele s-au cam codit.... ca le e frica de repercursiuni, ca se ingrasa, diferite alte motive
! Daca ajungeai si tu mai devreme...o faceam lata
! acum sunt obosita si mi-a pierit entuziamul, dupa atata biciclit...si nici dulciuri nu-mi mai vine sa mananc!Uite ce am pentru tine si numai pentru tine
[attachment=13462][attachment=13463]....mananca si bea fara grija, calorii negative, stii doar
!Irina, doamnelor va pup! Noapte buna!

E pacat de tort .... pana maine se strica!