am venit in inspectie [
attachment=13554]
asaaaaaa deci ati inceput cu spionii - Simona - si ati pregatit farfurii si furculitze -Irina- ia sa vedem ce ati mai copt mai incolo ..... ca deja ma ia cu tensiune
ahaaaaa Simona te-ai aranjat de un permanent mamaaaaaa auuu auuu
vai viata mea, vai inima mea, vaaaaaiiiii dieta mea!!!!! apai Irina iubita eu cum sa rezist cu tortu ala si cu ursuletz pe el?

Danielaaaaaa si tu??????? vai tensiunea! gata nu se mai poate buline pe toata linia: [
attachment=13555]
Lavy ce-mi vad ochii????
nah mai vad si eu pe careva care slabeste pe aici, super Iliana!!! pupacesc
Irina ce bici, trici si alte gantere??? la ture de stadion toate! si genoflexiuni! vin eu acasa .....

Vero ce poza ne-am tras la avatar!!!! superba rau de tot! muahhh
Iliana eu ti-am zis ca se ia disocita cronica, nu mai sta si tu iubita pe langa mine

de Dalyna ce sa mai zic? deja a acumulat cele mai multe buline NE-ROZ! vai vai vai
daaaa Vero si tu vi cu camuflaje de floori????? bineeee BULINE NE-ROZ!!!

Dana petrecere frumoasa la nunta, desi cred ca deja esti acasa! te pup
ahaaa Daniela68 s-a rebotezat Cris-Dana, frumos imi place

si sa-ti spun ceva: nici eu nu am tinut niciodata o dieta mai mult de o saptamana, hai aproape 2 ..... acuma am si uitat de cand sunt la diso si nu-mi vine sa-l las ....
Danutza 58? BRAVOOOOOO felicitari!!!
super Katalyna!! si sa stii ca nu esti singura, si eu m-am ingrasat dupa nastere
Lulu ce bine imi pare ca te vad mai bine in poza asta, te pup si ai grija de tine
Bine ai venit la noi in casutza Carole!
Daca nu ai facut-o deja, am sa te rog sa citesti regulamentul forumului aici:
http://forum.irinareisler.ro/announcements.php?aid=1 si daca te-ai hotarat la DISO, am sa te rog sa incepi documentarea aici:
http://forum.irinareisler.ro/showthread.php?tid=521, hai cu noi si ai sa vezi ca se poate si ai sa fii o mireasa frumoasa
in alta ordine de idei mi-e doooor de voi, va pupacesc de va zapacesc

muahhhh muahhhh si sa fiti cuminti ca vin maine seara!