Aly, la multi ani inca o data! Sa stii ca te-am felicitat pe la pag.48, nu cred ca ai vazut,

sunteti niste draguti, dar kiki e cel mai tare!, pup
Doamnelor va felicit din suflet Aveti niste copii minunati. Sa fie sanatosi si sa va bucurati de fiecare nazbatie.
Las si eu meniul pt astaza V2 apa calda cu lamaie, md cereale cu portocala si capsuni, g1,2 mar, pranz cartofi la cuptor cu salata de rosii, cina salata de varza cu morcov
Va doresc o seara placuta
Daniela iarta-ma te rog si multumesc din inima.Felicitari pentru fiul tau e superb si seamana cu tine.Puuuuuuup
Buna ziua Irina,doamnelor,
La Multi Ani tuturor copiilor din noi si din lume!
Mama mea si acum imi spune...desi am 42...in sufletul mamelor tot copii suntem indiferent de varsta noastra.Sper sa aveti o zi aproape de copiii vostri si sa va bucurati impreuna.
Pe mine ultimele zile m-au obosit psihic si de aici si fizic,simt nevoia sa fug undeva,dar asta inca nu se poate,nu am chef nici curat in casa sa fac.
Postez si meniul de zi:
apa cu lamaie
MD - 2 felii de ananas
G1 - un castronel de salata de castraveti cu marar
Pranz - tocanita de ciuperci
G2 - un mar
Cina - salata varza cu rosii si marar
Dalyna,felicitari si succes la mentinere!
Va pup si va doresc numai bine!
Loredana,te pup,hai sa fugim impreuna,ce zici

?
Ei na ati gasit , ma luati si pe mineeeeeee, Lore unde ziceai in Spania, unde ai gasit locushorul fermecat

Pai cum sa nu te luam,surioara,Ana?
__________________________________________________________________________________________________________
La bucuresti ploua torentioal

!
Lore,FAtma ,ANA si cine mai simte nevoia sa fuga-veniti pana la mine .......bem o cafeluta ,stam la povesti,ne uitam la o comedie!
DRagelor,uite eu fug pana la magazin sa-mi iau ceva legume ptr zilele de v si cand ma intorc vreau sa va gasesc pe toate la mine

va doresc o dupa amiaza minunata!
stai Vero sa oluam si pe Tasha , dar venim cu placere

Vero,s-a facut eu fug la aeroport sa prind un avion si vin

!
__________________________________________________________________________________________________________
Dragele mele va doresc o seara placuta!Daca imi merge netul,vorbim de acasa!Va pup!
Ha,ha Ana Octavia,ce m-ai facut sa rad,Hai ca mergem cu toate undeva departe...
Irina acum am inteles de ce aveau lacrimi in ochi toate doamnele dragi din casutza....am plans si eu in timpul povestii cu bunicii dar mai tare am plans la Anisia....e dragalasa foc.....numai uitandu-ma la ea imi pot da seama ca e un copil cumnite, vesel, destept, talentat....ii doresc numai bine in viata si sa fiti fericiti impreuna....
M-am regasit un pic in povestea ta de la bunici....cel putin la pusul unghiilor si la rugaciunile invatate de la bunici.....
MULTUMESC IRINA ca ne daruiesti o bucatica din sufletelul tau....
O poza cu bunica de pe tata care m-a crescut pana la 5 ani....si toate vacantele le-am petrecut la bunici, am avut noroc ca au fost din acelasi loc amandoua perechile de bunici.... [
attachment=9517]
Si o poza cu bunicul de pe mama..... [
attachment=9518]
Te pup cu drag...
va propun eu doua destinatii linistitoare ?

Buna.Astazi esti prima zi in care m-am alaturat si eu,voua,invigatoarele si vreau sa incep si eu cu disociat 3+3.
Am 23 de ani si 78 de kg,am tot slabit,iar m-am ingrasat,dar de data aceasta vreau sa fie ceva serios.
Ma bucur ca am gasit acest site,este extraordinar.