TEODORA FELICITARI SCUMPA DOAMNA PT PIERDEREA SUFERITA SI PT DRUMUL PARCURS! MA N CLIN! banuiesc ca treci la mentinere nu? daca da multa bafta iti doresc! RAMY ma bucur ca te-ai relaxat,bronzat si ca ti ai incarcat bateriile! LULU,MIHAELAS felicitari pt noile avatare!
VEROS FELICITARI PT NOUL AVATAR FRUMOS IMI PLACE!
dopamnelor va doresc pofta buna!
ne vedem mai pe seara plec sa platesc facturile...va pup...
Buna ziua Irina,doamnelor!
Iliana

, bune afaceri faci tu cu domnul diso....nu te va mai recunoaste sotul tau cand se intoarce!

Emira,pupici,multumim de informatiile interesante ca de obicei!Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu se poate compara gustul produselor din marketuri cu cele de la piata,fie ca vorbim de lactate sau de legume,fructe!
Aly,felicitari pentru complimentele primite....sunt binemeritate!

Denys,vacanta placuta fiicei tale,pupici!
Irina

....mama si fiu suntem ...ciudati,facem boli ciudate...asa,ca sa fim mai cu mot....totul e ok,doar un pic de febra mare...dar acum totul e sub control,sau mai bine zis nu mai e nici o problema,sper sa si ramana asa!Multumesc

Lore_dana,bine ai revenit,te pupacesc!
Ricci,multa sanatate sotului tau!
Va multumesc mult pentru gandurile bune,va pup cu drag!

V-am adus si eu tentatii

[
attachment=13746][
attachment=13747]
NIKI multumesc scumpo! si tie la fel concediu placutin ro! DANUZA77 FELICITARI SCUMPA DOAMNA PT PIERDEREA SUFERITA ! MA N CLIN! SUCCES LA MENTINERE! KATALYNA TU ESTI IN NOUL AVATAR? FELICITARI DRAGA MEA SE VEDE DIFERENTA. cucuietelor ma apuc de pregatit masa de pranz. va urez popfta buna! pana acum am recuperat sunt cu lectiile la zi. las si eu meniul restant si actual si anume ieri v1 apa calda cu lamaie. md pepene rosu, pesca nuce(un fel de piersica dar galbena) g1-g2 dovlecei cu fasole verde si mujdei de usturoi pranz-cina pepene rosu si kiwi.apa 3l. v2 md apa calda cu lamaie, piersici, g1-ge fructe pranz supa de linte si salata de castraveti,cina fructe.apa pana acum 3l.
multumesc dalyna
EMIRA multumim de informatii foarte utile! pupici
Multumesc Dalyna scumpa. muah
multumesc IRINA,NADIA,GABRIELA68,LAVY77,RAMY,DALYNA.pupici un inceput de saptamana frumoasa tuturor si pofta buna!
Buna dragele mele!Va doresc o saptamana usoara si lipsita de griji!
Irina, te imbratisam cu drag....
Am o veste minunata, astazi am 'implinit'3 saptamani de regim si mama mea de dimineata a incercat cu sfiala(bineinteles)o fusta pe care o avea 'mica de la inceput', adica nu o imbracase...si surpriza, a cuprins-o ba chiar mai mult e larguta...dragele mele, m-a sunat de la munca era atat de fericita!!!!!!!!!!!!!!!!!Va pup si va iubesc!
Irina, stiu ca te vom face inca o data'mandra!'...Pupam cu drag!
Astazi, A1
dimineata pe stomacul gol-o cana apa calda
md-o feliuta piept de pui fiert
g1-o cana lapte
p-peste la cuptor
g2-iaurt0
c-gratarel-pulpa pui far pielita
Pe seara fac baietii gratar asa ca cina o vom servi'in familie'la gratar...cea mai mica pulpa o sa fie a mea si a mamei...
Pana acum 1,5 l apa...continuam pana la 3
o cafea mica+
bicicleta medicinala si 'alergat'seara , pe racoare...

Pentru Irina special, o poza care continua povestea Copacului cu trena , [
attachment=13748]
Muaaaaaaaaaaaah

Mialio felicitari mamei tale, iar fusta va fi din ce in ce mai larga.Pupicei!!!!!!!!
Ana

Ana
Aici, avem Familia pazita de Ingeri: sarutul parintilor, cei doi copii, lipiti de mama, si Ingerii Pazitori, pe urmele lor.
multumesc, Ana, imi faci ziua frumoasa

!
denys, multumim!!!!!e o bucurie mica, dar va deveni mai mare suntem sigure...ma bucur enorm pentru mama, mai mult decat pentru mine pentru ca eu am tot tinut regimuri, dar ea nu...si acum , in echipa se pare ca vom avea succes!
o zi minunata sa ai , draga nostra denys!
pupam, ana octavia, nadiasimona, dalyna, danielaricci...pupppp
p.s.ne bucuram pentru fatma si suntem convinse ca bucuria ei este enorma...suuper, bravoo, fatmaaaaa
Mialio, felicitari !!!! tie si mamei, dar astazi, in special mamei

! Deci, functioneaza !!! apar primele simptome ale ... cum ii spuneti voi ? disocita ?!

Ma bucur foarte mult si sint si mai convinsa ca finalul va fi unul foarte fericit, pentru amindoua ! si pentru noi, pe linga voi ! Pune si niste brinza, pe gratar, apaturi de pui, sa vezi ce o sa-ti placa, in caz ca nu ai mincat deja ! Sa ai o zi frumoasa, Alina !
Ana, profilele sint atit de clare, incit le poti desena ! Au chipuri chiar, sint fabuloase fotografiile ! cit despre Mama Natura... cuvintele sint prea mici si neinsemnate...
Buna ziua Irina, buna ziua doamnelor,
Am aparut si eu in casuta si am venit sa va salut.Incerc sa recuperez si revin
Va doresc o zi frumoasa