Off,cum sa fac sa ma duc dincolo....nu pot fi si aici si acolo?
Irina...la camera ma si refeream cu evaluarea!

Si eu votez,pentru cat de scurt vrei tu dar negru!

Eliza,ne tinem de manuta si va fi bine!

Domnelor , ca si Daniela zic si eu ca ma retrag catre activitati sportive , adica ies putin afara cu pitica pentru ca a adormit tarziu de pranz si sa o obosesc , altfel la noapte .... adio somnic . Las raportul pentru ieri V1:apa calda cu lamaie
md:salata de vinete cu rosie, castravete+cafea
g1: o cana de compot de rabarbar cu fructoza
p: ciorbita de loboda cu leustean
g2:gref
c: tot ciorbita
apa peste 2 l
Azi: V2 apa calda cu lamaie
md:2 kiwi maruntiti cu cereale integrale + seminte in +cafea
g1,2: capsuni
p:ciorbita de loboda
c: mancarica de legume la cuptor cu salata de varza
apa 2l pana acum
Sa aveti o seara frumoasa , un puuuup mare pentru fiecare
Buna seara dragelor!
La multi ani tuturor copilasilor!
Dalyna felicitari pentru rezultat.
Va pupacesc!
Eliza , unde ai gasit ceai de ananas ? cat am cautat , parca ceream droguri asa se uitau la mine doamnele de la naturiste .
Aly la multi ani pt aniversarea casatoriei.Sa fiti fericiti impreuna!
Gabriela felicitari pt kilogramele pierdute!
Laura, la un plafar, si eu am fost surprinsa sa vad ca are ca am mai cerut si zicea vanzatoare, anason vreti sa spuneti

Iti dau un pm

Dragelor, va pup si eu ! multumesc, pentru complimente

!!! ne vedem mai pe seara, sint cu pitica mea, povestim despre Lila

!!!
Seara frumoasa, tuturor !
Bine ai venit Madalina! CITESTE, CITESTE, CITESTE pe site, pe forum, ai sa gasesti o multime de informatii nu numai despre cum sa tii DISO corect dar si pentru un stil de viata sanatos.
Rodica, aici nu ne intrecem .... fiecare slabeste in ritmul ei, mai lent sau mai rapid si nu e bine sa fortezi. In privinta painii .... pur si simplu gandeste-te ca nu e pentru tine. Ai sa vezi ca peste cateva saptamani nici nu ai sa mai concepi sa mananci cu paine.
Laura daca nu gasesti ceai de ananas fa-l din ananas proaspat, din cotoare. E foarte bun.
Buna seara dragele mele.........eu sunt la aeroportul din CAtania........va astept

!
Irina-----arati suuuuuperrrrrrr....si rochita e tare frumoasa....muah,muah,si eu votez ca si DAlyna cat de scurt ,dar negru
dalyna 
-DA CINE A ZIS CA VREAU SA SCAP???
ILIANA-

daNIELA -sa treaca durerea cat mai repede.....pup
eu folosesc explorerul si s-a deschis imediat filmatul

Doamnelor eu va pupic si va doresc o seara frumoasa ,ne revedem mai la noapte acum fug la munca.
Meniul de azi
V1: apa calda +lamaie+Md: lapte cu cafea si cereale;G1:freshul cu patrunjel(ff bun)P:spanac cu usturoi; G2: fructe de padure; C: salata de ceapa,castraveti si rosii; apa 4l.
Gabriela multumesc frumos.Te pup.
Irina iubita arati senzational!!!! nu stiu ce iti mai trebuie sa slabesti, dar nah tu te cunosti mai bine .... rochitza e foarte faina iar Cosmina are niste ochi superbi. Pupacesc muahhh
ahh, daca e cu vot si eu optez pentru negru

Buna seara, Irina! Buna seara, doamnelor!
Din aceeasta seara am sa fiu si dupa amiaza cu voi, pentru ca am calculatorul meu si numai al meu. La serviciu sotului in loc de salariu a primit un laptop. Fata avea laptopul ei, sotul pe al lui iar eu trebuia sa negociez sa ma lase si pe mine.De multe ori cand eu aveam timp ei aveau de lucru si eu ma lasam pagubasa. Dar acum am si eu laptopul meu si fac ce vreau cu el. Deci vizite mai dese de cate ori am timp. Asa ca desi nu mai sunt copil uite ca de 1 Iunie am primit un cadouuu!
Irina tare bine arati si ce rochita frumoasa! Trebuie sa ma mai uit inca o data ca eu m-am uitat numai la tine si nici nu stiu ce a zis Sorina.
Apropo Irina si eu votez cu parul scurt si negru!
Felicitari pt achizitie Denys!

Buna seara Irina, doamnelor !
LA MULTI ANI tuturor copilasilor mari si mici.
Irina, mi-a placut foarte mult reportajul cu bunicii tai, m-a emotionat foarte tare..., iar Anisia este frumoasa foc!
Aly, felicitari

, casa de piatra , multi ani inainte fericiti si sanatosi.
Nicoleta, bine ai venit!
Gabrilea,Felicitari

si multa bafta pe mai departe!
Ariana, nu fi dezamagita, in orice dieta exista si momente din acestea,curj !
Iliana, Alina aveti niste copii tare dragalasi. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei
Laura,sa-ti traiasca printesele si sa te bucuri de ele!
Mihaela, sa-ti traisca minunea !
Monica, Dalyna sa va traiasca copilasii sa va bucurati de ei
Dalyna felicitari

si multi pupiciiii! Arati superb, jos palaria !
[
attachment=9526]
Madalina,bine ai venit in casuta si mult succes iti doresc!