Buna dimineata Irina,doamnelor
DANA FELICITARI SCUMPA MEA.Ai schimbat prefixul.Ce frumos.Felicitari inca o data pentru un parcurs minunat. Pentru tine cu drag [
attachment=13989]
Ramy ma bucur ca esti bine si vreau sa-ti spun un singur lucru:nimic nu este la intamplare si toate au timpul lor. Te pup tare.

Buna dimineata, Irina, doamnelor!
Dana, FELICITARI! woooow, -21 de kg in 6 luni de diso! supeeer, Dana! spor mult in continuare!muuuah!
Irina, doamnelor, va urez o zi buuuna pe toate planurile!
Adyyyyyyyyy nu dormi la ora asta?
Pup si eu: Ana, Aly, Ramy!

Buna dimineata, Irina! Buna dimineata, doamnelor!
Dana felicitari si mult spor in continuare, arati tare bine, jos palaria!
O zi frumoasa si cu realizari!
Buna dimineata doamnelor!
Dana, FELICITARI din

! Super rezultat, nici nu se putea altfel! Arati foarte bine, din ce in ce mai tanara! Te imbratisez si te pup de....21 de ori!
Pentru tine, cu drag [
attachment=13991]...si nu vreau nimic in schimb, adica tort si alte alea

!
Ar fi trebuit sa fac si eu operatiunea asta cu cantarirea, dar au intervenit probleme tehnice, dimineata m-am lamurit de ce ma simteam ca un balon in ultimele zile. S-a intamplat foarte devreme...15 zile

, cred ca pe stres, nu vreau sa ma gandesc ca ar putea fi altceva, nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum.
Ana, ce te-as lua cu mine...!!! As avea nevoie de energia si optimismul tau! Te pup
Ramy,

! Ma bucur ca ai reusit sa iesi din starea negativa, stiam ca poti! Zi frumoasa sa ai!
Nadia, Monica, Vero, Dalyna, Simona multumesc de incurajari si urari! La intoarcere sper sa va povestesc ca ati avut dreptate si a fost totul la superlativ! Va pup
Ady, nici nu stii ce povara mi-ai luat de pe suflet! URA!!! am scapat neimbulinata! Multumesc....stiam eu ca tu esti buna si intelegatoare! Te pup
Ma pregatesc sa ies la ceva cumparaturi, maruntisuri si niste incaltari sport,...lista de activitati azi e foaaaarte lunga!
Irina, doamnelor, sa aveti o zi super buna!

Buna dimineata Irina, doamnelor!
Dana felicitari pentru kg pierdute. O zi buna va doresc, acum nu ma pot exprima coerent.
Buna dimineata Irina, doamne diso!
Ce-mi plac zilele de evaluare.....
Dana,
FELICITARI!!!!! Bravooooooo, bravooooooo, bravoooooo, grozava pierdere si kg si cm si schimbare de prefix! Succes in continuare, frumoasa doamna!! [
attachment=13996]
Doamnelor va doresc o zi superba!
Dragelor, va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa si mai usoara!
Pentru voi... [
attachment=14000][
attachment=14001]
Si special pentru Dana [attachment=14003] Felicitari draga mea!!! \

/
Buna dimineata, doamnelor.
Azi, Dana da petrecere.....FELICITARI.BRAVO
Monica....dna super in avatar
Monica, Dalyna,Ady...... o sa incerec sa-i insuflu vecinei,Cristina spiritul casutei
Irina....hei, hei, am crescut sub atenta supraveghere a mamei closcuta.Cred ca nu ti-am zis ca pe mama am obligat-o sa tin diso cu ceva timp in urma;e cardiaca,probleme cu circulatia, oasele, iar kg chiar sunt o povara.Rezultatele sunt vizibile si la haine, dar si la cantar.
O imbratisare si un pusi
Mai am doua zile si plec la mare; in fiecare zi mai pun cate ceva in bagaj

.Sunt mai nerabdatoare ca un copil;am mare nevoie sa schimb aerul, sa ma relaxez....
O zi usoara si spor in toate.
Pupici tuturor
Pupici Aly

Alina, Ana, Daniela ( spor la cumparaturi), Mihaela( nu pune prea multe lucururi in bagaj ca multe nu le vei folosi

), Adriana, Gabriela, Denys, o zi superba doamnelor.....
Buna dimineata scumpele mele doamne,Irina

!
Monica.-multumesc!nou avatar!frumoasa doamna!pupici!
Veros-muah>!3euro-oau sunt bogata!

Dalina-muah!
Ady-muah!ce sa faca??tot ce pot face niste copii fericiti si sanatosi!muah ,muah!fur si eu un pic din mic dejun,nu se supara Veros..

..saru+mana!
Simona-muah!ce face pitica?pup si ei!
Dana-FELICITARI!!!!!!!!!!!!Esti mininata!brava!!!!!!!!!!!schimbat prefixul!!!ura!!!![
attachment=13999]
Cris-dana-o zi buna!
Ramy-asa!!!asa te vrem!!esti o persoana duce care merita tot ce e mai bun!!!muah!!
Aly,Alina,Ana,Denys,-

Daniela-ai grija de tine!totul posibil sa fie dl stres de vina...o zi minunata!sa ai spor in tot ce faci!muah!
Irina scumpa doamna,Multumesc!!!!!!!!!!pentru tot ce faci pentru mine,pentru putere care ne-o dai zi de zi si ca ai dat viata acestei casute care schimba viata multora dintre noi!!!!!!!!!intr-un cuvant,esti un inger!!!!!!!!!!!!!!Multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cu toata fericirea si implinirea !!!!!!!!!!!!!!!!!:72kg,bust:104cm,talie 102cm,coapse 97cm!!!!!!!!!nu va pot spune in cuvinte ce fericire simt,dar voi ma intelegeti,IN Aceasta luna -3,5kg si 10 cm aruncati,si sa mai spun 2luni de diso -8kg si -20 cm,ce mai m-am iubit cu dl diso si roadele au aparut...Va multumesc din profundul inimi mele ca-mi dati putere zi de zi si tie Irina nu poate exista mai multa apreciere si respect in inima unui om decat ceea ce simt eu pentru tine!!va iubesc!!!!gata ca ma intreaba asta mica de ce plang....

Acum va servesc cu ceva sper sa fie pe placul tuturor....si sa nu aud ca nu ca eu cum am papat de la voi si uitati ce m-am ingrasat..