Buna ziua irina, dragelor!
iliana felicitari super asa da!
monica, am obsercat ca te-ai cantarit a mai plecat 1.1 kg, maine -poimaine schimbi prefixul.
florentina continua si va fi bine!
Va pup pe toate cu drag!
Dragele mele...sunt cu o maseluta la tavan , dar ma repar eu ...cum sunt cu copilasi la pregatire la un Club de lectura , e minunat sa vezi cum citesc copiii in zilele noastre, cand stiti cum se spune...'Nu mai citesc copiii nostrii!''.Nu e adevarat!!!!!!!!!!
Veros, Gabriela68, multumesc de ganduri....
Iliana....pup
Irina , referitor la stirea zilei si la regula de baza a casutei...pe care fara sa vrem o incalcam referindu-ne la subiectul in sine...E inimaginabil ce se intampla...Dar ca sa te parafrazez'fruntea sus!'.Ai mare dreptate in tot ce ai spus...Sa nr bucuram de fiecare clipa impreuna, de fiecare zambet, de fiecare sarutare...
Va imbratisez...
Ady, Vio, Teodora...va urez numai bine si dupa-amiaza reusita!!!!!!!
Teodora, cum e la mentinere??????Ma bucur pentru tine...
Multumesc Carmen, Nadia(nu ma las eu asa usor) si oricum cu voi alaturi imi este mult mai usor sa merg mai departe
Florentina, felicitari ...ma bucur ca esti bine!!!!!!!!!!Ma bucur de succesul fiecareia dintre voi....Pupam, Florentina!
Buna ziua Irina, doamnelor!
Va pup si va imbratisez

!
Dana , FELICITARI!

.......Bravooo , schimbat prefixul, bravoo
Si multa bafta pana la atingerea telului dorit!
[
attachment=14095]

Ramy, ma bucur ca te simti bine....Te pup iubita!
MihaelaS, spor la bagaje si sa ai o vacanta placuta!
Iliana, foarte frumos rezultatul tau FELICITARI

! tin pumni pe mai departe. Mii de pupici!
[
attachment=14096]

sunt in zona la citit.
Ricci,Niky,Gabriela multumesc aveti dreptate, dar stiti si voi cum e voiam mai mult

Mialio,Alina,Daniela multumesc frumos doamnelor!!!!
Jenica, Katalyna,Denis multumesc
Irina,sunt de aceiasi parere
Ady, ai dreptate, multumesc!
Dragelor, va pup si eu !

v-am citit, e liniste si bine, in casuta ! eu ma duc sa dau o raita, pe la retete, ca tare mi-e dor de ceva nou.... cine, ce mai gateste ?!
mikifix, 'lectura'placuta!
Irina, bafta maine la bagaje...pup, dragele mele..ma retrag....fug acasica la Sofica...vine si vijelia pe la noi, la Targoviste...puupam si va urez o seara frumoasa in ciuda a toate relele care ne dau tarcoale!Fiti puternice si invingeti-le!Suntem unite si protejate de 'mama'nostra draga Irinuca!Pupam pe Anesita ....vacanta placuta la mareee, soare si caldura sa vina bronzata...iar mamica Irina sa nu stea numai la telefon cu fata...e fata mare de acum....pup, dragele mele...
Irina, pofta buna......si succes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma gandesc la tine si la fetita ta sa fie bine...vacanta linistita....si bucurie maxima in suflet....Pup, pup, pup
Teodora-muah si multumesc mult!!!

Mikifix-saru'mana scumpa doamna!!!muah!

Irina-:cool:eu acum ma gandeam sa fac un soi de sufleu de branza se vaci...sa vedem ce-mi iese....muah!
Florentina, Felicitari pentru mentinere, multa bafta in continuare...sunt convinsa ca luna viitoare va fi mult mai bine.
Te pup iubita, nu ai pierdut nimic.
Pentru tine cu drag [
attachment=14097]!
Irina. te pup, sunt de acord cu tot ce ai spus....alti dau f.multi bani sa-si mai lungeasca un pic viata.. e pacat.....i-mi pare rau pt ea, dar, asta e..........
Iliana, vezi ca e o reteta ffff buna, la topic ! am facut ieri, e minunat !
Mialio, multumesc, dar eu nu plec, decit 2 zile... doar Anisia pleaca

!
Miki, te pup, milioane de imbratisari \

/
AdrianaP , bine ai venit, spor la documentat si totul va fi bine.
Katalyna distractie placuta la mare si sa ai timp frumos. muahhh

Pup \

/

de mii de ori Irina!
Mialio, te pup iubita!
Teodora

citi ... merg putin la market sa iau ceva lactate nu prea mai am.
ne vedem mai pe seara! muahhhhhhhhhhhh

carole, nu trebuie sa te superi daca te mai corectam, o facem intr-un mod constructiv ca sa tii regimul corect si sa ai rezultate. si eu am fost mushtruluita la inceput, dar am invat unde am gresit si uite ce bine e
d-na miki, multumesc mult, acum tocmai a dat cu o ploaie zdravana

asta ca sa nu plecam pe canicula.
dragele mele eu mai intru marti, va doresc numai bine si sa fiti la fel de frumoase si vesele ca pana acum. o sa o petrecem si pe ioana sambata, face 2 anishori.
Buna seara doamnelor,
Am revenit de la lucru si las si meniul de azi,V3:
apa calda cu lamaie,cei verde
MD - supa crema de legume facuta in casa
G1 - zmeura
Pranz - salata de vara cu telina verde
G2 - coacaze negre
Cina - salata asortata si dovlecel ras cu marar(e bun si crud,nu ma asteptam)
Sincer m-a tulburat profund moartea Madalinei Manole,e de aceeasi varsta cu mine,ce pacat!
Florentina, felicitari! Te pup!