Irina, apropo de dietele periculoase, tot apare prin ziare si reviste o doamna doctor care sustine minunata ei dieta cu .... o cafea dimineata cu miere si atat!!! cum se poate ca un medic sa promoveze asa ceva? chiar daca a facut-o, desi chiar nu inteleg cum profesa cu o cafea pe zi, ea nu isi da seama ca poate influenta fete de 14, 15 ani disperate sa dea jos cateva kilograme??? cum poate un medic sa nu realizeze pericolul? ce fel de medic este? ce fel de om este aceasta doamna?
Teodora incearca un pic si pe sani, e o senzatie de racoare super si benefica pe deasupra

un medic cu care eu nu vreau sa colaborez. cind a aparut prima data, in public, am postat acest articol -
http://www.irinareisler.ro/2010/04/26/in...usculare/. Astazi, cel despre grelina. Pentru cine are urechi sa auda. In rest, cel putin Colegiul Medicilor ar trebui sa aiba un cuvint de spus... dar, traim in Romania si tot ce pot face este sa scriu cite 3,4 articole pe zi, ca sa ofer oamenilor alternative corecte.
Catalina, despre ce vorbim ?!?! diferenta e de la cer, la pamint, e uimitoare !!!! felicitari !!!!!
Crio - perfect, pentru caldurile astea ! si eu ma imprietenesc zilnic cu el

!
Doamnelor, va doresc o dupa-amiaza frumoasa

!
hmmm habar nu aveam de ridiche ca e asa de buna pentru retentia de apa si pentru rinichi ... iar de frunzele de ridiche am auzit prima data de la Fatma

ea a facut o supa buna
salata de patrunjel yummyy, facem la urmatoarea tura de V

Irina iti multumesc pentru informatiile tare tare folositoare muahhh
Pupici doamne frumoase...plec spre casa...intai cu ceva treburi prin oras...ceva cumparaturi si apoi acasa...o zi frumoasa.....
in concluzie .... mi-e fooooameeee asa ca fug la "birou"

Buna ziua dragi cucuiete
am terminat pizza cu blat de conopida si acum o savurez citind....e foarte bunaaaaaa......felicitari inventatoarei........nu am mai incercat pana acum.......si tura urmatoare de V tot asa ceva o sa fac
Carmen F....felicitari pt decizia alor tai si acum esti si tu in avantaj ca papi alaturi de ei
Gabriela...stiu si eu cum e cu zambetul...dar ce fain e, nu??????/la cat mai multe intalniri!!!
Denys inca o data la multi ani si uite ce cadou frumos ti-ai facut de ziua ta...-20 kg, bravoooooooooooo si schimbare de prefix....cred ca plutesti!!! si ma bucur foarte tare ca esti vesele, optimista, si ca te iubesti atat de mult!!!! e foarte important...pupici inca o data
Ramy..ce job interesant.....fain....
Katalina bine ai revenit acum cu forte noi dupa balaceala si relaxare, iar cat despre cum arati in costum de baie....foarte bine.....chiar nu vezi diferenta fat ade anul trecut????!!! la multi ani piticei si sa creasca mare
Ady....referitor la diete "bombe" si eu am auzit-o pe fina-mea care are 15 ani ca va tine o saptamana o dieta cu suc negru acidulat si bombonele mentolate care au doar 2 calorii si ca ce fain va arata.....si iti dai seama cum am sarit cu gura pe ea, plus ca nu era cazul sa slabeasca!!!!Doamne fereste ce e in capul adolescentilor de azi......numai imaginea conteaza pt ei...offfffffffffff........bine ca te-ai racorit cu crio.....
Irina....ma bucur ca ai trait momentele astea la maxim si ca ai reusit sa te incarci cu relaxare....lasa ca acus pleci din nou.....super reportajele.....pupici minunata doamna............uitam......ce fain a fost la intalnirea de ieri......iar tu o prezenta calda si gingasa.....
meniu V2
dimi:pepene rosu
g:2 nectarine
pranz:pizza vegetala cu blat de conopida(yammmy)
g2:2 nectarine
cina:pepene rosu
va pupez cu drag
Buna ziua doamnelor!
Vad din ce in ce mai multe poze cu doamne frumoase si care arata din ce in ce mai bine. Ma bucur tare mult, pentru ca stiu ca viata lor a capatat un alt sens. Cand ma gandesc ca acest lucru s-a intamplat pe un fond de relaxare si nicidecum in urma chinurilor si frustrarilor dintr-o cura de slabire gresita, ma intreb de ce oare oamenii nu sunt informati despre un mod sanatos de a scapa de obezitate si li se recomanda de catre medici o gramada de medicamente care nu numai ca nu ii ajuta sa slabeasca ci le mai ataca si alte organe. E pacat ca vedem pe strada o gramada de oameni obezi si ce e si mai trist, fetele de 16-20 de ani ori sunt anorexice, ori sunt obeze. Oamenii nu mai stiu sa se hraneasca. Suntem "bombardati" prin ziare si la tv, de o gramada de suplimente alimentare care fac minuni. Nu cred ca au scapat multe neincercate de mine, dar in afara de bani pierduti si barbarie asupra corpului meu, nu au rezolvat nimic. Ma bucur inca o data ca v-am gasit. Acum am speranta ca in cateva luni, voi ajunge la greutatea normala. Va imbratisez cu drag!
Inteleg ca pepenele rosu merge la vegetale?
Katalina...arati super.La multi ani pt Ioana mica!
Si da..am auzit-o si eu pe Dna Doc cu cafeaua pe zi timp de vreo luna.Asta mi se pare o prostie.Oricat de motivat ai fi si cat de ambitios..mi se pare o ambitie prosteasca,ca si cum te-ai razbuna pe propriul corp.Macar sa nu mai spuna prin public sa dea idei de genul asta.Eu am 2 baieti..asa ca nu cred ca s-ar apuca ei de dieta..dar orice ar fi e o responsabilitate sa iesi pe post cu astfel de "sfaturi".
Denys...ai facut pregatiri acasa pt musafiri?Eu cred ca de ziua mea o sa cumpar un tort de inghetata si o sa servesc musafirii cu suculet si inghetata.Pur si simplu nu am nici o tragere de inima sa stau in bucatarie sa gatesc pe caldurile astea.
Sapt viitoare poate plecam si noi un pic la mare .Nu stim inca bine unde.Nu avem bilet.Dar..deocamdata sa termin cu nuntile.Am uitat sa va spun ca eu ma ocup cu organizarea de evenimente si am in perioada asta in fiecare sambata si duminica de decorat cate o nunta.
Poate deseara pap tot pepene.Si renunt la vinete.mananc maine vinete.
Revin mai tarziu!
Corina, citirea cit mai multor informatii, de la linkul dat mai devreme (care contine alte linkuri), a articolelor de pe site si a meniurilor (mii, la numar) postate, zi de zi, de catre doamnele care tin acest regim, iti vor arata ce e permis si ce nu. Functia de cautare in forum, all posts, pe un anume cuvint, te va duce la toate discutiile purtate, pe o tema sau alta. Citeste cit mai mult, te rog, pentru ca o faci pentru tine ! Dupa-amiaza frumoasa, iti doresc !
Amely, te pup ! daca esti curioasa, intra pe yt si da la cautare cola+mentos. Vei vedea ce nu ai mai vazut... poate ar fi bine sa vada si fina ta, acele imagini, ca sa inteleaga ce bomba baga in stomac....
desi este interzisa postarea de linkuri, incalc regulamentul si va invit aici -
http://www.youtube.com/watch?v=7xBo3HyQKO8
exista astfel de experimente, cu zecile...
Ady, pofta buna !!!
Lulu, te pup, ma bucur ca acest loc iti este util. Va fi foarte bine, vei vedea

! este, deja

!
Irina, ma bucur de fiecare zi de regim. Stiu ca nu voi slabi 10 kg in 5 zile dar am convingerea ca pana la inceputul anului viitor, voi fi slaba.
WOW stiu acest experiment...impresionant