Multumesc, multumesc !!!! Sa fim cele mai iubite si cele mai fericite !!!!
Am gasit poze, cu cea mai scurta freza a mea... ce mai dor imi e de ea

!

BUNa ziua Irina si dragi doamne diso!
MArgo-te rog sa ma ierti

ca nu te-am salutat aseara,mi-a sfugit ca si tu esti acum peste ocean.......puuuup si bafta multa in a regasi al doilea job!(
monica-mersi ca m-ai atentionat ...muah)
Irina-LA CATI MAI MULTI ANI impreuna,sa va iubiti mereu mai mult ca ziua de ieri si mai putin ca ziua de maine! sa aveti drumul presarat cu bucurie si dragoste!multumim ptr articol ,ff clar si util! pupic si iti doresc o zi minunata alaturi de cei dragi!

CE frumooooooos azi e ziua IUBirii-------multumim!
ANA si DANiela--va pupic si eu si

!
DEnys-FELicitari ptr laptop,sa-l folosesti cu placere!
ELIZA-tin pumnii pe maine la evaluare .......pup!
ADY-ce frumusel e ADItzu---itit vine sa-l mananci cu tot cu ochelari

!o zi buna !
INImioara de flori ,Ptr ANiversarea Irinei si trandafiri ptr fiecare doamna scumpa de aici!
IRINA---wooooow,ce bine iti statea ------suuper......eu ador tunsorile scurte!
Irina, arati superb in pozele de mai sus. Iar machiajul imi place LA NEBUNIE. Poate imi spui si mie intr-un pm cum l-ai reusit atat de bine.. Te pup
La noi la Galati ploua...urat...nu mai stii in ce anotimp esti....primavara, toamna...

Va pup pe toate, sa vad cum ajung acasa pe ploaia asta....Ne vedem maine!!!

Irina, IMI PLACEEEEE foarte foarte tare cum iti sta. De abia astept schimbarea

Irina iti statea f bine tunsa asa....imi place...si imi place si culoarea pe care o aveai.....
Succes in alegerea pe care o faci in viitor....pupici
M-am adunat de pe drumuri, groaznica vara, dar deh.....vremea e ca vremurile, nu?
Ana, te pup si eu si

Katalyna, te apuca plansul gandintu-te la tineretile tale ...dupa numai noua ani?? pai esti inca foarte tanara, apoi si maturitatea isi are farmecul ei...eu ce sa mai zic ca peste 5 saptamani implinesc 22 de anisori de trait in doi, nu pot sa cred nici eu....unde s-au dus,.... cu siguranta i-am trait, dar au trecut mult prea repede, chiar si asta e de bine cred, daca ar fi fost ani rai i-as fi resimtit... te pup, nu mai plange dupa vremuri care nu se mai intorc, cu dragoste si intelegere anii care vin pot fi foarte frumosi, mai ales ca putem trai satisfactia realizarilor copiilor nostri!
Irina esti mai mult decat superba in poza....te pup!!!

Super Irina, te prinde foarte bine parul scurt

imi amintesc ca asa te-am vazut pe la inceput in anii '90.pup si

Irinaaa, minunata tu si tunsoarea super

succes si spor

Irina, LA MULTI ANI alaturi de familia ta! Sa fiti fericiti si sa realizati tot ce v-ati dorit! Te pup!

Irina, iti sta super, de fapt tie ti-ar sta bine oricum sunt convinsa de asta, te ajuta foarte mult trasaturile tale copilaresti....esti o frumoasa!
De ani de zile coafeza mea insista sa ma tund cam in felul asta, mi-a si demonstat (printr-o simulare, mi-a placut si mie) ca imi sta bine, dar eu nu , am principii, poate gresite, ca o femeie trebuie sa aiba parul ceva mai lung decat al unui barbat. Cred ca sunt depasita rau, dar asta e parerea mea

Irina chiar ca-ti sta bine tunsa asa scurt.
Sa las si eu raportul pt azi V3 apa calda cu lamaie, md salata de fructe, g1 salata de varza,pranz mazare, g2 mar, cina salata de rosii cu castraveti
Doamnelor, sa aveti o dupa-amiaza superba! Va pup, ne vedem maine.
Doamnelor sa aveti o seara minunata