Buna ziua dragele mele.
Multumesc tuturor pentru urari.Ma simt super asa cu parul scurt mai ales ca l-am si vopsit.

Catalina eu nu stiu ce peste sunt ca nu ma incadrez deloc in cele zise de tine.Din contra,imi place sa fiu cat se poate de invizibila.Nu se pune problema de centrul atentiei.Chiar si cu elevii trebuia sa ma concentrez sa-mi stapanesc emotiile sa pot preda.

Ady multumesc pentru acvariu.Chiar ne-am inmultit si aveam nevoie.
Irina ma bucur ca evadezi.Sper sa petreci un timp minunat alaturi de sotul tau.
Vero sa ai parte de relaxare maxima.
Va pup tare,tare pe toate. muuuuuuuah
Irina, ce tareeee! sa va simtiti cat se poate de bine!
Carmen, nu avem decat sa ne luam de manuta si sa-i facem o vizita lui Ady

.... asa ca sa degustam lapticul si ca sa nu mergem cu mana goala .... il iau si pe Andrei ,,,, sa se joace cu Aditzu

Ady, ne primesti?
uite-asa il aduc gata de joaca [
attachment=15118]
Vio, te pupic surica!
pup, Aly, Veros!
Alina scuuuuuuuuuump e Andrei.Il pap!!!!!!!!!!! Pup dulce. muuah

Va doresc o dupa-amiaza frumoasa.Iesim si noi un pic afara desi la noi e vreme de ploaie.Pupici.
Aly, pupici si lui Kiki!
si la noi e inorat rau si nici pic de aer sa putem respira,,, de mers la strand, nu cred ca mai mergem, nu-i pic de soare.... cred ca plecam si noi in parc!
va pup si va urez seara placuta!
Buna ziua ca Neata la amiaza nu se mai poate

M-am trezit pe la 8 da vorba ta Irina fara chef de nimic sint 32 de grade la umbra totusi am bagat o masina de rufe le spalat am pus de piine si tre sa merg la cumparaturi da nu prea-mi vine da tre sa ma duc ca-i ziua baiatului unor prieteni si tre sa iau baiatului un cadou

Daniela.bine ai revenit ma bucur ca,a fost bine si imi pare rau de acel incident.Ti-am zis eu Irina ca apare azi te pup.
Da Irina,am dormit suparata ca nu am avut pijamalute rosii

Lulu,distractie placuta la mare si aveti grija cu radiatiile astea nu-i de joaca va pup (pe tine si pe Andreiutu)
Mikisor

te pup iubita muahh muahh muahh
Yupyyyyyyyyyyy,am pijamalute rosii yuhuhuuuuuuuu yes

am pijamale rosii

am piajmale rosii

Ady,vezi ca ai uitat un peste pe traseu
Doamnele mele dragi...eu de la shoping m-am bagat direct in birou...si de atunci tot gatesc...ce gatesc???...pai.... mi-am facut o salatica pt pranz...apoi am spalat patrunjel pt o salata de patrunjel si apoi m-am apucat de ardei umpluti diso, pizza diso, ciuperci cu smantana( pofta sotului) si ardei prajiti (tot pofta sotului dupa reteta lui

)...acu ma duc la cumparaturi ca am uitat sa cumpar cateva ingrediente....

...
Va pupic doamnelor...pe mai tarziu...
ALy sa stii ca asa e si sotul meu, tacut si cuminte la locu lui, te puup
daaaa Alina cum sa nu? le pregatesc piscinutza in curte

pupici
Simonica nu l-am uitat pe Vasile

e in acvariu si el
spor la treaba Ramy
VA PUUUUP ! AM AJUNS .... LA MUNTE

!!!! ne-am oprit la busteni, acolo unde ne-am intilnit noi, in martie, si ne ducem sa bem o cafea la... Brasov

! paaaai, daca-i bal, bal sa fie !!! va pup, cu toata dragostea !
Veros,da am vazut sint happy am pijamale rosii te pup iubita.
Carmen F,distractie placuta la folk.
Irina,saluta Brasovul si pt. mine si spune-i ca mii dor de el te pup si distractie placuta.
Ramy,spor la bucatareala te pup.
Ady-muah!de ce iubita?te-am dat pe spate????

Veros-multumesc sorelina,imi pregatesc bagajele...muah!
Irina-ce frumos si romantic....sa va bucurati din plin de fiecare clipa!!!muah!
Alina-ce scump e Andrei!asta e imbracamintea numai buna de joaca.
Simona spor la trebusoare!

Ramy-ce gospodinuta !!!!brava!muah!
MARIA-[
attachment=15119]- Fie ca viata voastra impreuna sa fie o adevarata aventura, sa va bucurati impreuna de orice moment si sa va traiti viata in fericire si totala armonie. Casa de Piatra!

Aly,CArmen,AlinaO-multumesc frumoase doamne!
Iliana--hai cand esti gata trec sa te iau

RAmy-harnicuta fooc,imi dai si mie ceva ptr maine la V????

Irina- distractie placuta!muaaaaaaaah

SImona-muah,o zi racoroasa iti doresc!
Adysor--tu ce faci??ai terminat de copt ardeii si vinetele?? ce faCE ADYTZU--?? MUAHH
dRAGELE mele ,am terminat o parte din treburi ,a-si mai avea ,dar cred ca le las pe luni,acum m-am dusuit si plec la magazin sa iaucate ceva ptr plecare si niste fructe!
VA doresc o seara Minunata asa ca voi ! muaaah

Iliana,muahh muahh muahh.
Veros,de unde mama atita racoare doar in casa ca afara-s peste 40de grade celsius te pup mini-vacanta placuta.
Alina,are mama baiat mare mince-i eu ochisori lui frumosii muahh muahh muahh
Va pup, dragelor !!! vad ca multa lume este plecata...si la brasov este puhoi, puhoi, om linga om, nu va pot explica ! si nu vreau sa ma gindesc ce-o fi la mare !!! Va doresc, tuturor, o seara frumoasa si o duminica exceptionala

!
doamne scumpe va urez o noapte linistita!somnic pufos!!!
Irina-o seara minunata!!!!!!!!!!!