Doamnelor eu am intrat sa va urez noapte buna si ca toate visele sa vi se indeplineasca!Va pup!
Eu astept cu nerabdare ziua de maine zi de cantar in care fac 5 luni de diso

can`t wait

.Va pupicesc inca odata!

Aaaa si uitam meniul de azi:
V3
Md-1mar ras cu capsuni si 2 lg cereale+ 1 lg seminte de in
G1-2 felii ardei gras si un castravecior
Pranz-mancare de mazare
G2-compot de mere fara indulcitor( e delicios asa)
Cina-varza la cuptor
Buna seara doamnelor,Irina!
O salut si eu pe Ricci si ii doresc sa revina curand!
Dana,te pup si aici

Doamna Miki...e de bine,nu a urcat...iar luna viitoare va cobori...iar centimetrii...poate au plecat ei,nu?Eu va felicit si va pup cu drag!
Flori...nu faci foame,nu?Mananci suficient?
Eliza tin pumnii pe maine....te asteptam...si n-o sa mai fiu bobocel,yupii!!!
Va doresc o noapte frumoasa cu somnic odihnitor!
Pupici!
Aaa,ma duc sa postez o reteta de mancare de vinete...merge la V-uri!
Doamnelor ma retrag si eu...va pupacesc si va doresc somn usor si o seara linistita
Raportul pt azi, V3:
MD- apa calda cu lamaie, cereale(orz, secara, tarate, seminte in) cu lapte soia.
G1-un mar, un pahar de fresh (capsuni, mango, suc portocale, suc lamaie)
P-apa calda cu lamaie, fasole pastai scazuta cu ceapa verde, marar si putin ulei de masline
G2-salata de ceapa, castraveti, ridiche neagra, marar, ulei ss, otet, sare, piper
C-fresh ( mar, para, mango, suc gref, suc portocala, suc lamaie), coaja de la mar si para

Lichide- apa-3L,2 cani cu ceai de plante, o cana ceai fructe.
Sport: 50 min, 400 abdomen, sarituri pe mingea medicinala, exercitii brate cu greutati(2kg fiecare brat), exercitii talie, picioare si la sfarsit stretching...
Buna seara!
Miki, te felicit pentru mentinerea rezultatului! Sunt convinsa ca pana data viitoare cand te vei cantari vei mai scadea in greutate!

Eliza, nu mai e mult. Ai rabdare pana maine si...curaj. Va fi bine. vei vedea.

Meniul meu de azi:
md: cereale+ kivi+ capsuni
pranz: cartofi la cuptor+ salata de castraveti
cina: ciuperci+ salata verde si castraveti
gustari: salata de castraveti
Va pup si va doresc noapte buna.
Buna seara casuta draga,
Irina, Casa de piatra si La multi ani...sa va bucurati unul de altul pana la adanci batraneti

Mika pe vremea de la noi nici nu mai stii cu se sa te imbraci...cand pleci e cald si cand te intorci ploua
Miki felicitari ca ai trecut cu brio de prima luna alaturi de dl diso. Capul sus nu trebuie sa fii dezamagita deloc....pe langa faptul ca slabim, aici invatatm sa avem un stil de viata sanatos si echilibrat
Denys, Margo tinem pumnii ca sa fie bine cu joburile
Irina pozele sunt foarte frumoase. Am observat ca iti sta bine cu parul lung dar si scurt. Pentru inceput ai putea incerca ceva de mijloc. Si noi suntem in dilema cu tunsoarea....ne mai gandim ce vom face.
Ana, din partea noastra

RAMi,Geta ,ELiza,si celor care merg la somnic,somn usor!
DALYNA---ma duc sa vad retetaaaaaa
Buna seara din nou, dragelor \

/
Gata si la mine traficul ... am intins ultima masina cu rufe, facut papa, spalat vase, facut baita si bagat lumea la nani
Acum citesc in pace si liniste despre ce ati mai vorbit dupa amiaza
Eliza, curaj ca sigur o sa fie bine maine

Meniurile restanta
22.05 V2: Md salata de legume, G1 mar, Pranz mancare de mazare, G2 mar, Cina mancare de mazare
23.05 V3: md salata de legume, G1 kiwi, Praz mazare cu salata, G2 mar ,Cina salata de legume
24. 05 A1: md sunca de pui, G1 ou fiert, Pranz pulpa pui la teflon, G2 lapte, Cina pulpa pui
25.05 A2 : md iaurt, G1 sunca pui, Pranz piept de pui, G2 iaurt, Cina branza
26.05 A3 : md omleta la teflon, G1 iaurt, Pranz pipote si inimi de pui la teflon, G2 iaurt, Cina pipote si inimi
27.05 V1: md salata de fructe, G1 mar, Pranz snitele de soia cu salata, G2 mar, Cina salata boef diso
28.05 V2: md pate vegetal cu 2 biscuiti digestivi, G1 capsuni, Pranz ciorbita de legume, G2 mar, Cina salata boef diso
29.05 V3: md salata de legume, G1 salata de fructe, Pranz ciorbita de legume, G2 capsuni, Cina snitel de soia cu salata
30.05 A1: md omleta la teflon, G1 lapte, Pranz gratar de pui, G2 branza, Cina gratar de pui
31.05 A2 :md sunca de pui, G1 ou fiert, Pranz branza, iaurt, G2 piept de pui la tefon, Cina piept de pui la teflon
01.06 A3:md branza, ou fiert, G1 lapte,Pranz Piept de pui, G2 Branza, Cina Pipote, inimi si ficat la teflon
02.06 V1: md pate vegetal cu 3 biscuiti digestivi, G1 salata de fructe, Pranz mancare de mazare cu salata de legume, G2 salata de fructe, Cina pate vegetal
Dimineata am bautut apa calda, iar in cursul zilei 2 litri de apa
Dna Miki, e bine ca ati reusit sa mentineti rezultatul

sigur luna viitoare va fi o schimbare

tin pumnii

Laura, multa sanatate la printese

sa fie bine maine

am facut cateva poze...nu sunt foarte reusite, sunt facute cu telefonul
las si raportul pe azi, V2

apa calda cu lamaie dimineata
md: cereale cu cafea de orz, cafea
g1: para
p: cartof copt cu salata de varza
g2: 2 morcovi
c: salata de rosii cu tofu
apa 3l si ceai de codite de cirese.
Wowww,ce frumos ati slabit surioarelor!!!!!!!!
Cristina....cand vii la mentinere?

Felicitari!!!!!!!!Foarte frumos Cristina,Nicoleta!!!!!!!!!!!
Cristina si Nico, sunteti niste frumoase

felicitari, scumpelor

va pup!
Dalyna nu stiu sigur...e posibil dupa urmatoarea evaluare, ma mai gandesc

Dalyna, Klara pupici si pentru voi