Anisia a invatat sa incheie orice convorbire cu noi, cu "te iubesc" spus de nenumarate ori, de nici nu-ti vine sa inchizi telefonul

! Gata, pleaca spre casa !

da d-na Elena ... eu stiu ce intrebari am pus la inceput de regim ... dar singura si unica regula am inteles-o ... sa nu combin cele doua grupe de alimente ... apoi ca daca vreau ca procesul de slabire sa fie mai eficient sa nu consum sosuri cu faina si alimente ingrasatoare pe fiecare grupa le-am asimilat pe parcurs ... raspunsul la intrebarea "cu ce grupa sa incep" nu era specificat pe vremea aceea in regulament si cred ca de-aia am intrebat ...
Doamnelor cine vrea sa faca ceva pentru el, numai daca citeste meniurile zilnice si tot isi da seama cu ce se mananca...
sa revenim la obiectul topicului,zic eu...ca se fac doua pagini numai de offtopice

sunt sigura ca a inteles perfect ce are de facut corina si,daca doreste,isi va da mai mult silinta
o dupa amiaza frumoasa va urez
Buna ziua Irina,dragi doamne.
In sfarsit am reusit sa ma linistesc.Am scapat de musafiri,de agitatie si m-am intors la ritmul meu de fiecare zi.
Irina ce frumos ai zigravit casuta!!!!!!!!! E superba.Multumesc pentru ca in fiecare zi ne faci cate o bucurie.

RICCI felicitari draga mea si multa sanatate sotului si recuperare cat mai rapida.
VIO felicitari pentru hainute si vrem pozeeeee. muuuah
Denys,D-na Miki multumesc.Chiar imi place asa scurt.Nu stiu cat o sa ma tina.Parca vad ca peste cateva zile imi vreau parul inapoi.

Am ramas restanta cu meniul: Sambata V3:dim.cereale cu lapte de soia,pranz ciuperci cu legume,cina:ananas,g1 si g2 mere.;duminica A1:md:hering,pranz:piept.de pui la teflon,cina:perlute de branza,g1 si g2 iaurt, Azi A2:md2 oua fierte cu putina branza,pranz:piept de pui;cina:quark,g1 si g2 iaurt.
buna ziua doamnelor!
mialio, esti foarte frumoasa, ai trasaturi de papusa, iar papusa ta e super dulcica.
daniela, multa sanatate sotului, sa se refaca repede! felicitari si pt kg dus, important e ca s-a dus.
irina multumim pentru articole, foarte interesante, ca de obicei!

revedere placuta cu Anisia

david e la tzara cu ai mei si cand il intreb daca ii e dor de mine nu zice nici da nici nu si ii spun ca daca ii e dor nu inseamna ca merg sa-l iau, ii place atat de mult acolo, are f multi copii, se plimba cu bicicleta..
adriana, eu asa am invatat cum sta treaba cu disocita

citeam meniurile doamnelor care postau si daca iei un capitol la puricat cu siguranta inveti ce ai voie si ce nu.
meniul de azi:
md: omleta+branza
g: branza la teflon
p: pulpa la cuptor
g: iaurt
c: carne pui la cuptor
Aly, te pup, bine ai revenit, Alba ca Zapada ! ma bucur ca iti place casuta

!
Catalina, ooooffff, mereu cind te vad, imi revin in fata ochilor pozele de la nunta - tare mindra sint de tine, de voi toate

!
Andreea mi-a reamintit, la astro, ca noi am cam uitat povestea cu VREAU, POT, FAC !!! am uitat sa o pomenim, nu sa o aplicam !
Bineinteles ca
VREAU, POT, FAC ramine secretul reusitei, in tot ce ne propunem \

/ !!!!
Buna dimineataaaaa dragele mele. Am venit si eu cu cafelutza si cu ovazu care a iesit cam moale de data asta ... ehh e buna si ciorba de ovaz

ca e cu capsunele
Irina puuup tare tare
Pupacesc Dalyna, Octavia muahhh
Pupacesc Alina, ai adus poze de la nunta?
Elena muahhhh
Bine ai venit acasa Lorelay

pup
Pupacesc Iliana si multumesc pentru gandul zilei, asa e

pup Mika, pup Carmen, pup Gabriela
Florentina, Monica muahhhh
Te pup, Ady, buna dimineata !!!! sa ai o zi frumoasa, frumoasa, ca tine de frumoasa !!! exceptionale pozele de la club !!!!
Buna dimineata Ady!!! muuuuahhhh....
Buna dimineata Ady.puuuuup Superba doamna!!!!!!!!!!!

Irina sper sa nu mai lipsesc ca nu ma simt bine.Parca ma incearca un sentiment de rusine cand lipsesc,stiind cat de mult investesti in casutza.Dar acum copiii cei mari s-au intors in Romania si sunt din nou doar eu si Kiki.

Pup toate doamnele frumoase.

irina, cum sa nu fii mandra, nu esti tu mamica mea
ady, buna dimineata! am vazut pozele la club, esti ffff slaba, iar aditzu un smecher, pup