Buna ziua , frumoase doamne !
Sa aveti o zi frumoasa , la noi este soareeeeeee desi bate putin vantul dar sper ca e mai cald decat ieri , vedem imediat cand iesim afara .
N-am mai fost cu cea mare la dr. ca se simte mult mai bine , cred ca ce i-am dat a fost bun asa de dimineata am facut deja doua ciorbite .
Iliana , Dana , Veros , multumesc

wow Ramy ce sportiva esti , te felicit pentru asta , eu cu perioada nebuna n-am fost in stare nici de tratamente sa ma tin , off si am vazut articolul cu tonifiereaaa de care Irina are mereu grija sa ne aminteasca

Lavy , am gasit o reteta de biscuiti pentru copii cu faina integrala , vreau sa o incerc astazi , daca sunt apreciati o postez .
D-na Miki , va felicit din suflet pentru mentinerea rezultatului , eu cred ca e mare realizare iar luna viitoare sigur va fi si minus , va pup .
Cristina, Nicoleta aratati super , felicitari !
Ady , Ilinca primeste pupici cu drag dar de dat ....... nu prea , cu ananasul am sa incerc data viitoare ca oricum imi era mila de fiecare data miezul dar stii tu totul e de la mansarda , puup
Eliza , foarte frumos lucrat frumoasa doamna .......Felicitari !!!! si acomodare usoara la mentinere , asteptam pozele !!!! te pup
Aoleu , Simona ce ochi frumosi ai tu prin casa ...... sa-ti traiasca fata si sa va bucurati de ea , ma bucur ca esti bine , te puuup