Buna dimineata Irina,doamnelor!
am intrat sa citesc repejor tot ...a-ti scris nu gluma!!!
sa aveti o zi senina,plina de realizari!
meniul meu de azi V1:
md-apa cu lamaie,cafea,cereale si mar
p-mancarica de ardei copt
c-pepene rosu
g1-mar
g2-pepene rosu!
va pup!
Buna dimineata Irina,doamnelor!
Va pupacesc dis de dimineata...dar in liniste...sa nu va trezesc

.... si va las urarile de o noua zi frumoasa,vesela si insorita cu mult spor in tot ce faceti!

[
attachment=15734]
si tie la fel Dalyna-maseluta

wow multum Ana,ce rasfat ..muah

Buna dimineatza Irina, doamnelor
Doamnelor va doresc o zi superba de joi....( sau vineri

)...spor in tot ceea ce faceti astazi....
Simona, bun asa...eu nu am mai fost sa caut papuci

...poate azi dau o fuga...sa vad cum ma simt dupa servici.... multumim de cafelutza, mic dejun....si multumesc ca ai grija de mamy Emira

Dragele mele Ana si D-na Elena...va pupacesc tare...tare...tare....azi am vreo sarcina de indeplinit??? va ajut cu ceva????
Dalyna pupicei.....
Cris-dana...spor la lucru azi....
Ady tin pumnii azi la doctor..... pupici
Doamnelor azi am mult de lucru....va citesc, pe mai tarziu ....pupici
Buna dimineata!Irina,doamnelor!

Gândul pozitiv al zilei:
În fiecare zi am şansa de a aduce o rază de lumină în viaţa mea şi a celor pe care îi preţuiesc.[
attachment=15739]
Citatul zilei:
Ralph Waldo Emerson: “A fi tu însuţi într-o lume care caută în mod constant să te facă altcineva, este cea mai mare realizare.”
Ricci-aha-...multumesc!
Aura-ma bucur!muah!de ce te ascunzi iubita?vino mai aproape sa te vedem....!!!!muah!
Monica-

Dana-brava!sustin 100% cele spuse de tine!si eu cred ca daca intr-o zi imi voi spune VREAU,voi putea si voi face!

Simona-da cine-i mama in foto?e cumva Dia bruneta?muah frumoasa si scumpa doamna!multumesc!si mult succes si Diei!!!da tu ai facut cumparaturi ieri,nu gluma!pentru fiecare-n parte!sarumana de mic dejun si cafeluta si floricele...muah!ai grija de tine!
Ramy-ce frumos,ti-ai inventat propria sauna....aha sarbatoare!!!!!sa-ti traiasca mamy si bunicutele sa asculti de ele!!!da ieri te-ai jucat cu plastelina???ce sunt formutele alea colorate???da,da sigur sunt din plastelina!!!muah si sarumana!
Ady-muah!asa sa aveti numai vise frumoase!!!!nu uita!astazi Appoiment!!!!muah!
Daniela-muah!
Cris-dana-o zi minunata!
Dalyna-muah!deasemenea!
Ana-saru'mana!fur si eu repede un croasant pana nu apare Emira ...muah!
Elena-muah!
Buna dimineata Irina,dragelor!
Ady abia asteptam vetile de la doctor,sa fie bune,te pup!
Simona multa sanatate,ai grija,te pup!
Pup toate diso doamnele,sa aveti o zi super!
Iliana superbe gandul si citatul,te pup!
Irina-

:)sa ai o zi cat mai frumoasa si cat mai usoara posibil!Simona ti-a lasat cafeluta pe birou ...pot sa asez si acestea langa....?[
attachment=15740]muahhhhh!

Ramy-spor la munca!muah!

Mika-deasemenea scumpa doamna!muah!

Iliana pupici pentru gandul zilei..... da da ...din plastilina sunt asa ca nu va atingeti de ele

Mika pupici
buna dimineata casuta irina,cucuietelor! am trecuta sa va salut sa va las pupici zburatori pt toate! MAMA ADY te iubesc,tin pumnii la doctor! totul va fi bine vei vedea. pupici si fratiorului meu. IRINUSH cum mai e vremea la busteni? anisuca ce face? pupici pt amandoua din

iliana multumim pt gandul bun sei brava! da gabriela am mamaica! simonel nu e santaj ce face ady!
fugggg abia am inghitit si cafeaua s a dus in noduri!
am uitat sunt restanta cu meniul de ieri a3 apa calda md bresaola lapte, g1-g2 iaurt cina-pranz salata de cod. apa multa. iar pt astazi la v1 apa calda cu lamaie md un mar si compozitie de cirese,telina fiarta frunze si tulpina cu lapte de soia, g1-castravete,g2 rosie pranz-cina mancarica de mazare cu salata de rosii, apa multa!
RamyR,Iliana,multumesc frumos!azi cu "sporul "si viteza...sunt cam paralela!!!parca-s o leguma!ma bucur in schimb ca sunt in prima zi de V...sper sa imi fie bine mai tarziu...
va pup!
Buna dimineata Irina,doamnelor.
Ramy felicitari pentru mamica si bunici.Sa va bucurati unele de celelalte.

Monica bine ca ai reusit.De rand ce sa mai zic? No comment
Alice bun venit si mult succes.
Iliana multumesc pentru gandul zilei.
Simo,Ana multumesc pt. micul dejun.Ce harnicute ati fost!!!!!!!!!!
buna dimineata Irina ... buna dimineata doamnelor ...
va doresc o zi frumoasa si mult spor in tot ce faceti ...
Simona ... multumim de tratatie ... eu am servit putin ou

Iliana ... foarte bun gandul zilei ...

d-na Elena, Cris-Dana, Dalyna, Ana,Ramy, Iliana, Mika, Ricci, Aly ... va pup