Foarte frumoase sunteti dragi surori....bravo pentru rezultatele obtinute...dar vrem si poze cu before ca sa avem un impuls mult mai mare...pupici!!
Calculatorul meu de la servici merge la reparat.Trebuie inlocuit ventilatorul. Vorbim de acasa.
Mikifix...nu dispera, mai mult ca sigur ca ai dat jos in cm....fii tare pe pozitie si d-l diso te va rasplati luna viitoare....pup!!!

Buna ziua! V-am descoperit recent si de cateva zile imi fac curaj sa ma alatur grupului vesel de pe aici. Am inceput si eu regimul disociat de aproape 2 saptamani, sunt multumita de felul in care slabesc per ansamblu, numai ca in zilele de vegetale greutatea nu scade, ci dimpotriva creste. E ceva ciudat, greutatea mea variaza asa: zilele de ”animale”:88,7-86,8-86,3,zilele de vegetale:85,7-86,3-85,6, apoi animale 85,8-85,3-84,3(!) si iar vegetale 83,9(!)-84,3-84,7. Ce-i drept am mancat fasole si cate o feliuta de paine integrala in zilele cu vegetale si stiu ca nu prea e recomandat. Ce parere aveti?
Doamnelor va multumesc din suflet! Sunt asa de fericita, ca nu am cuvinte

sa multumesc

Mika, cu cea mai mare placere o sa-ti inmanez stacheta! Multumesc!
Marina, Lavi, Maria, Daniela, Loredana, Katalina, Rami, Iliana, Denis, Lucieta, Surorile Cris-Nic, Florentina, Fatma, Carmen Adriana, Laura va multumesc din

Irina multumesc, si eu ador tonusul meu, ma simt asa de bine! Multumesc inca odata!
Va pup!Multumeeeesc!

Buna ziua, ANca, mare atentie !!!! Faci una dintre cele mai mari greseli, din orice program de slabire !!! Te rog sa mergi pe site si sa citesti articolele dedicate cintaririi, vei afla cum se face corect. Este o regula, aplicata de toti nutritionistii, pe care, si aici, o respectam cu sfintenie. Te rog sa remediezi, te rog sa citesti articolele despre acest regim, regulamentul locului, postarile celor care tin disociatul, daca doresti sa ramii, aici, cu noi. Cit despre piinea, in dieta.... nu am nimic de comentat !!! fasole ? boabe ? bomba calorica !!!!!! citeste si vei afla daca ai procedat bine ! Mult succes !
Irina, primit pupici trimit si eu , spor la montajit .
Fatma , Carmen A multumesc , muah
Damielle sanatate multa .
Ricci te asteptam cu drag .
Anca eu cred ca ar fi mai bine sa incepi sa te documentezi, din cate vad stai cam prost la acest aspect.Succes in continuare!

scuze Irina am postat in acelasi timp

Doamnelor, Anca a primit toate raspunsurile si informatiile necesare. Va multumesc !
Ii raspunsesem si eu Ancai , am inteles Irina , te pup
Buna ziua,Anca!Bine ai venit in casutza diso!Daca ne citesti de doua sapt. inseamna ca ai vazut ca noi nu ne cantarim decit o data pe luna si ca in regimul diso nu se consuma paine de nici un fel,asa ca te rog sa citesti mai atent regurile!Multa bafta!______________________-_________________________________________________________________________________
Scuze,Irina!
Anca, bine ai venit ...mult succes pe calea disociatului....pup