Lili, Anca, Monica multumesc!
Anca o sa vezi ca daca il respecti de dl Diso o sa ajungi mai repede decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Te pup!
Buna ziua, Irina, doamne diso!
Eliza, felicitari pt noul rezultat! succes la mentinere!
,,,,, eu sunt putin ravasita,,, de un eveniment nefericit, nu in familia mea,,, vecina de langa noi,,,,, putem sa ne schimbam viata, putem sa o facem frumoasa, asa cum o dorim,,, dar nu ne putem opune finalului ei.....
va doresc zi buna tuturor, sunt in casuta,,,,,

Buna ziua Irina,dragelor!
Irina mult spor la montaje,te pup!
Iliana da,mai am putin,am rabdar sa te astept si pe tine!Va astept pe toate!
Eliza multumesc si eu,abia astept s-o dau ma departe,te pup!Multumesc de tratatie!
Anca dupa o documentare temeinica,te asteptam cu drag in casuta!
Doamnelor o zi super va doresc,la noi a iesit soarele!
Multumesc tuturor pentru recomandari, imi asum greselile si o sa le remediez cu siguranta. Ma mai documentez, nu ma las eu asa usor!!!!
am venit si eu de la piata, am fost sa ma pregatesc cu alimente necesare zilelor de V si mi-am luat ananas ca mi-e tare pofta
irina, iti multumesc mult, esti o scumpa

am trecut la semnatura unde as vrea sa ajung, dar probabil o sa ma opresc atunci cand imi va placea cum arat in oglinda. ieri am trimis unei cunostinte 2 poze cu inainte si dupa si a fost tare mirata de rezultate, a zis ca parca fac reclama la produse de slabit
alina, bine ai venit, succes la slabit si arunca-ti cantarul sau urca-l pe sifonier sa nu-l mai vezi, te depresezi degeaba

irina, spor la trebulitza!
Cristina, Nicoleta sunteti frumoase ca 2 flori! ati slabit fumos, suricilor! pup!
Lavy, macar o pozita 2 cu papusicile sa ne aduci! serbare frumoasa!
Lucieta, LA MULTI MULTI ANI! sanatosi si fericiti! viata lunga sa aveti!
Damiele, muuulta sanatate, scumoa noastra! multumim ca mai vi alaturi de noi! pup!
Irina scumpa, ma bucur ca abia astepti evaluarea mea...si eu o astept dar cred ca o las prima data pe Mika, ea este inaintea mea....si la mine e o problema...azi sau maine trebuie sa imi apara musafirii nepoftiti sa ma dau peste cap complet...cred ca aman evaluarea sau decalez data evaluarii....te pup dulce

Anca,o sa fie bine,ai sa vezi!
Alina Oana,o imbratisare sa te simti mai bine!
Anca, imi place atitudinea ta,,, nu te lasa, e mult pana dai startul si faci o tura de A si una de V, apoi o sa-ti placa! succes!
Multumesc, Alina, Doamne ajuta!!
Buna, am citit si eu despre dieta disociata si vreau sa o incep in speranta ca voi ajunge iar sa imi placa sa ma vad in oglinda. Acum sunt tare dezamagita de ceea ce vad.
Buna ziua Irina, scumpe doamne \

/
Inca o zi cu sarbatoare in casuta!!!
Eliza, felicitari, invingatoareo

Am zis eu ca o sa fie bineee!!! bravo pt. realizare si succes la mentinere

Anca, bine ai venit si tin pumnii sa realizezi ce ti-ai propus! spor la documentat si la slabit!

Lulu, bine ai venit! Curaj ... incet, incet ca dl. Diso nu dezamageste! Totul e sa fii tu hotarata si sa fii perseverenta si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Spor la documentat si ... noi suntem aici!

Buna ziua scumpe doamne!
Tocmai am luat pranzul si cand ajung in casuta,ma asteapta desertul...multumim Eliza!
Anca-bine ai venit!!!!!!!!

Irina-spor la munca!
Alina-o imbratisare

Mika-multumesc!si eu am dat startul d-lui diso ca si tine la 80kg,deci peste 4 luni sper si imi doresc sa incep sa ma gandesc si eu la mentinere,dar pana atunci flirtez cu domnul diso....

va pup dulce dulce !
Multumesc Klara, chiar acum mi-am scos la imprimanta toate regulile regimului si le voi studia cu atentie.
Lulu, cred ca ar trebui sa ne luam de manuta, suntem cele mai noi de pe aici. Trebuie sa ne ambitionam, nu?