08-01-2010, 10:13 PM
Buna seara Irina, scumpe doamne. Ne-am intors, am papat legume la gratar su un sos facut tot din legume, a fost demential. Mi-a placut la nebunie.Dar sunt asa de umflata de parca as fi mancat elefanti, nu legume
Mialo-Alina, deja erau pregatite, eu le-am papat
Loredana, sanatate maxima iti doresc, ai grija de tine.
Ana, bine ai revenit din mini concediu.
Alina-Oana, macar in gand sa pot sa ma odihnesc, caci in realitate, e un pic mai greu. Pupici si pt Andrei.
Aly, chiar ca e decoltata, dar culoarea superba, sa-l porti cu placere, si sandalele la fel.
Aoleu Ady, ce ti-am facut cu Aditzu??? A fost fara intentie. Primesc buline cate vrei tu.
D-na Mikifix, se termina concediul, dar odihna vad ca nu a fost la dumneavoastra.
Lulu bine ai revenit din concediu.
Floris spor la munca si multa putere.
Irina, bun venit Anisiei acasa, imi imaginez ce seara minunata este.

Mialo-Alina, deja erau pregatite, eu le-am papat

Loredana, sanatate maxima iti doresc, ai grija de tine.
Ana, bine ai revenit din mini concediu.
Alina-Oana, macar in gand sa pot sa ma odihnesc, caci in realitate, e un pic mai greu. Pupici si pt Andrei.
Aly, chiar ca e decoltata, dar culoarea superba, sa-l porti cu placere, si sandalele la fel.
Aoleu Ady, ce ti-am facut cu Aditzu??? A fost fara intentie. Primesc buline cate vrei tu.
D-na Mikifix, se termina concediul, dar odihna vad ca nu a fost la dumneavoastra.
Lulu bine ai revenit din concediu.
Floris spor la munca si multa putere.
Irina, bun venit Anisiei acasa, imi imaginez ce seara minunata este.

Cred ca s-a luat chestia cu gospodaritul de la voi. Pai ce, credeti ca n-am vazut retetele de muraturi, ardei copti etc. de pe forum?!
Astazi am deschis un borcan de compot de mere. Eu n-am putut gusta ca am fost la A dar nepotelul meu, care este un MOFTUROS, nu l-a mai lasat din mana pana nu l-a terminat.