Carmen, spor, la aranjat, mobilat, mutat !!! sa dea Dumnezeu sa iasa casuta exact asa cum va doriti !!! te pup, mult, mult spor !
Maya, imi place, ai schimbat atitudinea, esti calma si optimista. Pariu ca acum va aparea si solutia ?! Planurile tale suna super, sa ai spor si ajutor, ca sa-ti iasa totul exact asa cum iti doresti !
Nadia, inteleg ca vei avea zile mai usoare, ai ramas doar cu bb ?
Dragelor, sintem la pg 849... sa tinem minte... mie mi se pare ca, din nou, scade numarul de pagini...
Si acum, tup-tup, spre asternut ! va pup, va imbratisez si va doresc o noapte linistita !

Irinush

ma copleshesti

multumesc din suflet si da este si datorita lui Fram

iar acum si varului Crio..ii iubesc pe amandoi

Pupacesc Irinush, dragelor..noapte buna!
pupacesc Vio
pupacesc Elena
Katalyna bine ca v-ati distrat, eu nu le am cu pescuitul de nici un fel ...
neaaahhh Irina, i-am zis la Dalyna ca nu tine figura, am gasit eu colturi penyru fiecare si nu in living

da tu ce cautai sa mananci cu bricheta in mana???

pupacesc Vero
Noapte buna,Irina,Vero,Vio somnic pufos
ce cumintele sunteti, ce frumos dormiti ... ptui sa nu va deochi

pentru voi cu drag [
attachment=16373]
sa aveti maine o zi minunata!
Buna dimineata Irina,doamnelor!
Katalyna

pupici si multumesc!
Irina...am incercat si eu marea cu degetul....a avut replica si la asta...mai caut o solutie optima pentru noi toate....aaaa,pana atunci,dragi doamne,ia dati o fuga in camaruta roz sa vedeti de ce se ocupa pantera noastra draga mov,noaptea....

Multumesc mult Irina

[
attachment=16378]
Sac,ca nu mai ai atuuri Ady!Te-am prins asupra faptei!

Va pup si eu si va doresc o zi frumoasa,linistita,cu spor in tot ce faceti si multa voie buna!

[
attachment=16379]
Dalyna,treci la nani ce faci la ora asta bintui prin casuta vezi ca trezesti si celelalte doamne
Sa inteleg,ca acum pleci in minivacanta? Drum bun si distractie maxima.
Buna dimineata casuta,doamnelor,Irina!
Gândul pozitiv al zilei:[
attachment=16380]
În fiecare zi am puterea de a face alegeri care-mi fac inima să cânte.
Citatul zilei:
Zoroaster: “Făcând primul pas cu un gând bun, al doilea cu o vorbă bună, şi al treilea cu o faptă bună am ajuns în paradis.”
Simona-Pai Dia are 18 nu?sau 16?iar tu 38?nu ,nu stiu ca nici 38 nu iti dau,hai zimi tu...pai aia e frumusetea raportului vostru ca sunteti prietene si va distrati impreuna..esti minunata! muah!
Dalyna-saru'mana!!!!super coltisorul ala,tot sa stai!
Nadia-ok,muah!
Ricci-felicitari!
Irina-

:heart:mamy da nu papa brichete ca sigur nus bune...

NU,eu nu stiu cum e cu familiile pestilor....muah!
Eu va doresc o zi buna,buna,am plecat la 8 trebuie sa fiu la scoala...muah!
buna dim D D o zi minunata va doresc,muah
noapte buna Ady,Simona,somn usor,vise magice
Iliana multumiri,te pup o zi de exceptie
Noapte buna America,va pupacesc Ady si Simona, somn usor

Buna dimineata Romania[
attachment=16381]
Va doresc o zi minunata, racoroasa , cu spor, iar pentru cele care vor pleca in curand timpul sa treaca mai repede. Vacantza placuta celor care au plecat si celor care vor pleca.

[
attachment=16384]
va las mic dejun [
attachment=16382] si [
attachment=16383] ptr Emira.
muaaaaaaaah

Elena , Iliana

matinalele mele harnicutze
Buna dimineata, Irina, doamnelor!
Vio, arati super bineeee! ai slabit frumos si te prinde albul,,, de-acum asa sa te vedem, ai corp frumos! pupici, surica!
Aly,

VeraB, bine ai venit! intreaba, cauta pe forum ,,, sigur vei gasi informatii care sa te lamureasca, va fi bine,,,, daca tu vei fi corecta cu dl. diso si el te va rasplati pe masura! succes!
Simona, ce faci ??? dai si tu o sampanie azi? ca sa continue partyyyy.....te pup!
Dana, concediu placut!
Irina, dragelor, va doresc o zi cat se poate de buna!
dau si eu o cafeluta, ca am tot daut de la voi

[
attachment=16394]
Buna dimineata Irina,doamnelor!
citesc de zor tot ce scrieti,imi sunteti tare dragi...deja in fiecare dimineata,la servici este primul lucru pe care il fac:intru pe forum!imi pare tare rau ca nu pot scrie si eu mai mult;nu vreau sa ma plang sub nici o forma...poate va veni o zi in care ma voi odihni aici cu voi...aseara am ajuns acasa la ora 23...si ziua a continuat cu ceva pregatiri pentru azi..pachet pentru sot,mancare pentru copil,spalat,calcat,etc;azi..."repetir"...dimineata la servici pana la 15..multe,multe probleme...dupa amiaza-puicutele(400 buc)raman fara apa pe caldura asta,curcanii(24 buc)vor o atmosfera mai racoroasa,kabirii (50 buc)nu mai au calciu furajer si vitamine...apoi acasa ...gradina de flori sfaraie de atata seceta..vita de vie si pomii deja se ofilesc..in casa...altele!!!
ma bucur in schimb ca ma simt bine cu regimul,din ce in ce mai bine;mai sunt 2 zile si aflu cum stau cu kg..abia astept!!
pentru azi,meniul meu,A3:
md-apa calda,cafea,omleta din 2 oua cu un pic de branzica
p-branza dietetica cu iaurt
c-pui la gratar
g1,2-iaurt0
apa,,,sper 3 litri
Irina-sa ai zile frumoase in concediu,sa iti incarci bateriile la maxim!
Iliana-multumesc frumos pentru gandul bun al zilei!bafta la condus!eu implinesc zilele acestea 20 de ani de cand am permis!motiv de sarbatoare bineinteles!asa ca iti doresc si tie multi,multi ani fara amenzi si fara tamponari!
monica30,ady,ali,vero,alina,gabriele68,vio,ana,va pup si va doresc o zi superba!
tuturor doamnelor o zi senina,plina de soare,de la mare!
Buna dimineatza Irina, doamnelor
Va doresc o zi superba si cu mult spor in tot ceea ce faceti

Iliana pupici pentru gandul zilei...
Cris_dana felicitari pt 20 ani de condus...si spor la treburi zilnice ca multe se mai aduna intr-o zi...
Mamy

eu azi am luat pranzul la buni Ana...multumesc buni si pupici multiiii
Alina multumim de cafelutza..tareeee buna...
Irina chiar asa....cereale si bricheta

...se stie ce se duce prima data la gura

....si apropo de Paris...eu am facut abstratie de lumea din jur...m-am bucurat de ce am vazut si ca am reusit sa ajung acolo....noi am fost o gasca mareeee...si am fost cazati la un hotel unde trebuia sa luam metroul si apoi autobuzul...nu va spun in metrou mai era cum mai era....lume de toate culorile dar in autobuz la ora 23.00 dintr-un autobuz plin ochi noi eram singurii deschisi la culoare

..... dar daca iei in seama lumea din jur pierzi ce e mai frumos in Paris...asa ca trebuie sa faci abstractie de ei....mai ales de cei care vin la tine si iti spun '' do you speak english??''...astia sunt de la noi noi din tara

.... asa ca daca vrei sa ai un concediu placut concentreaza-te pe vizitat si cat de frumoase sunt locurile lor...cel putin Versailles si fantanile cantatoare ( eu doar am auzit de ele ca am vizitat Versailles-ul cateva ore dimineatza...si iti trebuie o zi sa te bucuri de tot ce e acolo)
Pupici buni Elena....o zi frumoasa iti doresc
Dalyna distractie placuta in mini-concediu...pupici si poate da Domnul sa ma pedepseasca Ady sa vin la coltul rotund....ca tare bine l-ai mai aranjat....
Ricci felicitari pt complimentul de la sot...pupici
Doamnelor va pupik din

...p emai tarziu
buna dimineata casuta irina doamnelor! IRINUSH AMR 2 ZILE iar eu 4 zile.inca odata concediu placut si odihneste te si incarcati bateriile.
MAMY MAMY NU PLANGE CA FETITA TA CHIAR DACA MAI UMBLA CREANGA TOT LA TINE SE INTOARCE! ILIANA grazie per tutto sei brava, ma bravisima. baci.
pupici ramy multumesc!
cucuietelor multumesc tuturor!