Eliza, daca nu papam inainte, ''papam''eu toata sampania, caci imi era o seteeee:PBun tortul, imi face cu ochiul,dar imi fac eu un iaurtel cu scortisoara si e la fel

Poze am reusit sa fac acasa, caci la festival.., dar daca o mamica e draguta, imi va da si mie pe cd ce a pozat ea.
Da, mihaelas, sunt din Pitesti dar lucrez in Bucuresti si fac naveta in fiecare zi intre cele 2 orase ( cam de 2 ani), pana imi gasesc job in Pitesti.
Klara pup
Laura multumim pentru reteta....am sao incerc si eu

Lavy ... din ce povestesti nici festival nu a fost ... a fost campionat de atletism

... imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin atata agitatie ... pup

Neatzaaaa pupacesc, am venit impachetata cu paprika si cu cafeaua

Lavy succes la serbare! pupici
Pupacesc Irina, nu te ingrijora ca nu scapi tu de noi!

Bine ai venit Anca! Ai primit linkurile care te indruma catre un regim corect asa ca am sa vin si eu cu rugamintea sa CITESTI, o faci nu doar pentru aceasta dieta dar si pentru un stil de viata sanatos. E normal ca greutatea ca varieze de la o zi la alta, de asta ne cantarim doar la o luna.
Eliza inca nu am luat micul dejun asa ca pot sa beau sampania si sa mananc tortu nu?

mai ales ca am fost prima de data asta la felicitari
Bine ai venit in casuta Lulu!
Lavyyyyy cata alergatura!!! doamne fereste

pentru nici o ora

off, ce lume!!! macar ai scapat ... azi relax

pup!
Lili, pup

Lulu o sa fii okay si stii de ce cred asta? pentru ca ai zis incep de maine! nu de luni

Klara nu stiu de ce dar asa ma binedispune poza de la avatarul tau

emani energie si veselie
Alina eu una cred ca am vazut dirty dancing de .... 8-9 ori

tareee drag mi-a fost filmuletzul asta
Ady, netaza \

/ si pup si la printisor

sa aveti o zi frumoasa

Ady,

sar'na ... ma bucur ca pot sa aduc un zambet

Ramy e distractie la vol1 diso

ai sa vezi cum latra catelu de usturoi si alte multe chestii ....

Ady, 'neatza....si pupici!!!
Va las cu drag, fug sa-mi iau cate ceva pentru zilele de animale...va pup!!!

Buna ziua stimate doamne .Sunt in a 2-a zi de diso 3+3 si mi-e destul de greu fara paine (de niciun fel),am mancat insa azi putina paine,pt ca iau un antibiotic puternic si mi-a dat niste arsuri si dureri de stomac...Imi pare rau,dar usor usor cu pasi mici (FARA PAINE !!! ) sper sa voi reusi.
Ady ... buna dimineata ... iti doresc o zi pliiina de zambet ... puuup obez
Laura ... buunnaaa ciorbita ... iamiiii ... multzam !!!
Irina , dragelor ... pup cu drag ... plec spre casa ... apoi la aerobic si la dansuri ... ne "vedem" diseara ...

Neata , Ady , o zi frumoasa
Lavy , ce alergatura ........de-aia aveai atatea emotii , odihna placuta acum .
Cu multa placere doamnelor .
Monica ,inca o sportiva ,bravo, te pup .
Multumesc Laura, simteam eu ceva, am eu presimtirile mele care nu dau gres niciodata. Dragele mele, am pus poze la club cu minunile mele.Va pup, de atata alergatura, dragele de ele dorm amandoua, iar eu savurez apa pe forum