Eu merg la animale mai tarziu

sotu' a zis ca vrea sa ma stie in regula trei zile ... el pleaca maine cu colegii de la firma in Delta, la pescuit

... iesirea anuala cu sefu' si firma

... daaa, fara doamne!!! ideea e sa socializeze cat mai mult intre ei ... sa le fie de bine

!!!
Buna dimineata Ady
Lavy lasa ca asa o sa-ti aduci aminte toata viata de serbare
Madalina nu stiu ce sa spun dar iti furi singura caciula si dupa o luna ai sa spui nu numai ca nu ai slabit dar si ca ai pus ceva in plus. Eu cred ca trebuie sa te gandesti mai bine daca merita pentru o bucatica de paine.
Da Ady, eu nu prea iubesc sportul, asa ca am facut sport extrem

Laura si Madalina multumim de retete.
Daaaaa, e veselie mare aici,imi place. Aveam nevoie de un imbold pentru a merge inainte si cred ca l-am gasit. Multumesc tuturor celor ce ne-au primit cu bratele deschise. Multumesc pentru incurajari tuturor.
Klara, eu am trecut de multe ori prin situatii de astea cu sotul plecat la sedinta. In primii ani ma simteam abandonata, apoi nedreptatita, iar in cele din urma am inteles ca e o chestie care face bine amandurora: el isi cunoaste mai bine colegii si poate isi consolideaza pozitia, iar eu am un pic de timp doar pentru mine. ”Norocul” meu a fost ca nu avem copii (din pacate) si nu m-a lasat singura cu toate pe cap. I
n rest,voie buna!!!!!
Buna ziua, Madalina. Regimul nu este obligatoriu, pentru nimeni ! nici un regim de slabire nu este obligatoriu. Fiecare decide pentru el/ea. SIntem oameni in toata firea, responsabili si cu suficienta minte, ca sa putem face alegeri. Iti doresc mult succes, pe drumul ce ti l-ai ales ! Aici, regulile programelor de slabire sint respectate, pe deplin.
Las si eu meniul pt astazi A1 apa calda, md branza de vaci, g1,2 iaurt0,1, pranz piept de pui la cuptor, cina peste
Doamnelor va doresc o seara placuta
Buna dimineata,Ady! Te pup!

Madalina, paine? Ai grija!
Doamnelor, va pup, sa aveti o dupa-amiaza superba!!!!
Va pup, doamnelor ! dupa-amiaza frumoasa, tuturor !
Buna ziuaaaaaaaa..pupacesc cu drag!!
Mai am de recuperat vreo 5 pagini dar o voi face diseara
Eliza FELICITARI!!!!!!!7X wooow si numai in 5 luni...bravooooooo!!
Damiele

multa sanatate!!
Simona ce mult seamana amandoi! Sa iti traiasca, sa fie sanatosi
Buna venit in casuta Anca si Lulu...mult spor la slabit!!
Va pup ne vedem la noapte

Eu am un baietel, care are aproape 5 ani si ma alinta " grasuta mea". Mi-a spus zilele trecute ca sunt mai frumoasa slaba si vrea sa facem amadoi sport sa slabim

) Pentru el si pt mine, sigur voi reusi.
Anca, te cred ... si eu zic la fel la tine. Deja de we trecut am zis ca o las mai moale cu umblaturile si noptile nedormite

Asa ca, tot we sunt a mea

si a casutei, bineinteles

Te pup, Irina! Pare interesant jazzercise. M-ar tenta si pe mine.
Buna ziua din nou, scumpe doamne!
Lucia, la multi ani! Felicitari pentru cei 19 anisori traiti in cuplu, au trecut mult prea repede, nu? Ani frumosi in continuare, cusanatate si cu multe realizari!
Carmen A, ce bine ca nu va duceti si voi, parintii! Acum mi-aduc aminte cum la sfarsitul clasei a IV-a , la serbarea copilului , m-am umflat de plans, aveam si o invatatoare foarte melodramatica care a avut un discurs....de parca urma sa disparem de pe fata pamantului, nu sa trecem in clasa a V-a! Acum imi vine sa rad, dar la vremea aceea....
Anca, Lulu, bine ati venit in clubul DISO! Cititi, intrebati, respectati regulile si totul va fi ok! Succes amandurora, sa ajungeti la rezultatul dorit!
Ady:heart:pup si puiul tau frumos foc! Maine, poimane va fi si el student!
Klara, ramai singura cu"copilul"? Lasa ca te relaxezi si apoi....iti va aduce la peshte....mananci din el si la mentinere!:)pup
Lavy, pai e bine si asa, sunt chestii de nu le uiti niciodata, copiii sa fie sanatosi, iar mamica ....putin mai multa miscare ca e buna, sanatoasa si face gambafrumoasa...!