Buna ziua Irina,doamnelor.
A sosit si la mine ziua de evaluare, nu sunt multe kg dar este bine ca ceva s-a intamplat, cred ca luna trecuta nu s-a miscat acul cantarului, datorita si problemelor de sanatate, si faptului ca am mancat cam haotic, s-a vazut, tratamentele nu le-am facut, asa ca luna aceasta am vazut ceva modificari si la haine, oricum cred ca stiu unde am gresit si o sa remediez.Asa sa va spun cantarul mi-a aratat azi 94,9kg, un 1,8kg, mergem inaite cu diso.Oricum reinceperea serviciului, mi-a adus complimente de felul cum arat, cum m-au lasat in toamna cand s-a terminat sezonul trecut si cum sunt acum.
mai merg sa citesc pe site, pt ca azi nu am reusit decat 2 pagini.
puuup, si multumesc Irina si doamnelor care sustineti zi de zi acest site.
Buna ziua dragelor.
Astazi a fost o zi agitata pentru mine cu musafiri asa ca ma apuc de recuperat.Revin.Pupici
FLORIS-FELicitari si mult succes in contiunuare......!puup
ELI-multumim de vizita -pup!
Florissss, felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ai rabdare, rabdare, rabdare si ajungem noi si la greutatea dorita .[
attachment=9650] Muaaaaaaah
Elizaaaa! Aratzi foarte bineee! Super! Mult succes! Si distractzie placuta cu prietenele tale!
Multumesc VEROS, ANA.
D-na Miki lasa ca o sa le venim noi de hac si kg astea mai nesimtite, important este sa mergem pe drumul acesta.
Eliza felicitari, ai un parcurs ffff frumos, bravo.
Noi lor doamne care au pasit in casuta diso succes.
Felicitari, Floris !!! Important e ca e cu minus !!!! Hai ca luna viitoare, trecem la 8, pariu ? Te pup, te imbratisez si te felicit !!!!! e FOARTE BINE !
Eliza, imi plaaaace !!!! foarte mult, chiar ! Te felicit, inca o data !!! mooama, ce picioare lungi si frumoase ai ...... vreau si io !!!!
Floris, vezi ca sintem in iunie

! e ceva ce nu reiese, la semnatura, vezi tu, te rog !
Vero, te pup ! Unde e Iliana ? a inceput sa vina rar, totul e ok ? sper sa nu gresesc, dar ieri si azi nu a postat meniul.... sau mi-a scapat mie ?! daca e asa, imi cer meleoane de scuze !
Irina, multzumiriri pentru articol! Foarte util!
Floris, felicitari! Important este ca s-au dus ! Si ca nu ai abandonat lupta cand nu ai fost in apele tale! Ashteptam si poze cu tine...din insorita Grecie! Mult succes!
Buna ziua din nou.
Incep de la coada.
FLORIS felicitari.Nu fi trista ca nu sunt mai multe kg,nu asta e important,bine ca se duc si incetul cu incetul vei ajunge unde iti doresti.
ELIZA bravo arati extraordinar.Succes la mentinere.
LUCIETA LA MULTI ANI fericiti si tot ce va doriti.
DISO-SISTERS aratati extraordinar.Felicitari.
D-NA MIKI e important ca nu sunt cu plus luna viitoare sigur va fi mai bine
ANCA,LULU,MADALINA va urez bun venit si mult succes.
MARGO ma bucur ca incepi sa te simti mai bine si mult succes in cautarea celui de al doilea job.
DAMIELLE multa,multa sanatate si multumesc pentru felicitari.
Irina multi pupici.
Mi-am innoit garderoba cu o rochita,dupa multi ani,si am reusit sa ma si tund. Pupici
Dana , Aly multumesc.
Irina multumesc, da gresisem am pus luna mai, in mai nu m-am cantarit, am facut-o la 2 luni, tocmai dai ziceam ca cred ca ce s-a dus a fost cam acum, asa am simtit eu, oricum mergem innaite eu am incredere in dl Diso.
Irina multumesc pentru articol.La mine vergeturile sunt subiectul zilei si mi-au prins foarte bine informatiile.Puuuuup
Eliza tu ce inlatime ai? ca arati super, parca nu-mi vine sa cred ca ai 77de kile
BRAVOOOOO Floris! mergem tot inainte

te pupacesc
oooo Aly parca esti alta! si rochita si aranjata .... asa imi place sa te vad! te pup