Buna seara.Sunt in a 8 a zi de regim si merge super.meniul de azi:
V2
dim apa calda+lamaie,pastai[fasole verde]fiarta ramasa de aseara cu ceapa si o cafea
g1-1banana mica
pranz-bors cu multe legume si cateva fasole[putine]+1 cana apa calda cu lamaie
g2-un castron de capsuni
cina-ciuperci la cuptor cu usturoi
apa-3litri
2 cafele
20 minute de bicicleta la pranz si sper sa reusesc sa mai fac 20 minute si seara[daca ma lasa copii ca cel mic e putin racit si e mofturos,de aceea nu am putut scrie meniurile din celelalte zile ca am avut cateva nopti nedormite cu bebe,ca ii ies si dintisorii-primii]
Pupici!multumesc pentru urari la toate si o seara frumoasa tuturor!
multumesc paleacu_marina
katalyna
ady anairda
mika
dalyna
Nadia uita bananele pentru vreo 2 luni macar. In bors incearca sa nu ai cartofi, fasole boabe, orez.
Daca tot intru in casa noua..aduc si eu cadouri...ca asa se cade...m-am gandit la un set de cani pentru fiecare cate una..... [
attachment=9251] si tacamurile de care avem nevoie toate,zilnic.... [
attachment=9252] sa ne aduca aminte in fiecare clipa de esenta!

Denys,imi pare rau pentru vestea proasta...dar de cele mai multe ori cred,primim lovituri pentru a putea evolua!Eu cred ca va fi bine,te imbratisez si multa bafta sotului tau pentru un loc de munca mai bun!

Ohoooo.... a revenit ofiterul de serviciu!!!!Kilogramelor.....fugiti!!!!!!!!!!!! Ceva de genul acesta.... [
attachment=9253]

Bine ai revenit Damielle si insanatosire grabnica!

Amely,multa sanatate!

Doamna Miki,un sfarsit de saptamana frumos alaturi de baietii dumneavoastra!Va pup!
Eliza,La multi ani tatalui tau si petrecere frumoasa la munte!
Irina,multumesc...sa ne fie bine tuturor cu mic cu mare....iar tie sa-ti aduca bucurie si implinire si noul etaj!
Va pupacesc pana mai tarziu un piculet!
Nadia, pe prima pagina a acestui nou etaj, exista scrise regulile principale si secundare ale regimului. Acolo, vei vedea ce alimente nu sint recomandate, in prima parte a dietei, pentru ca au un continut caloric mare. Da-ti un print si lipeste-l la vedere, te va ajuta ! In rest, iti tin pumnii si astept sa te cunosc, atunci cind te vei hotari sa pui o poza, la avatar !
Iliana, iti dau

Irina, Ana, Iliana, Ady, Dalyna multumesc de urari, o sa ii le transmit!

Acum am bagat o praji in cuptor, pot sa respir si eu putin

Va pup!
Irina, multumim pentru articole, eu mancam la bunici smantana facuta de ei, dar in general nu`mi placea smantana si acum cu atat mai putin.
Revin cu o intrebare.Cata apa calda cu lamaie se poate bea intr-o zi?
Am intrat sa vad ce mai faceti,liniste ca de obicei in weekend

Irina multumesc pentru articolele interesante si utile!

Va pup,somn usor!
buna seara Irina, doamnelor
Din bratele noului Fram , care mi-a sosit azi va salut.
Tremur de emotie, iar el saracu este asa de flamand.
Nadia si capsunile nu sunt recomandate in primele luni, incearca sa respecti regulile ptr ca rezultatul sa te bucure. Apa calda poti sa bei cat cuprinde, iar cu lamaie doar in zilele de V , bafta
Irina multumesc pentru articol.Foarte interesant.
Nadia la vegetale toata cantitatea de apa pe care o bei intr-o zi poate fi cu lamaie.Eu nu stiu sa fie restrictii; dimpotriva.
Pup Ana
Mika, te pup !!! somn usor

!
si pentru ca sint in cautarea unor solutii racoroase, de vara, pentru zilele de A, fac tot felul de experimente ! sa va mai impartasesc unul, reusit, dupa parerea mea:
ness fara cofeina, sa nu fiu nevricoasa

, zahar brun, frecate bine cu putin iaurt 0, mai gros (vreo 2,3 lingurite) si, peste, lapte. mmmmmm, o nebunie ! racoroasa si usor dulce-acrisoara.
Nadia, multumesc, pentru poza de la avatar, imi pare bine sa te cunosc ! in zilele de V, nelimitat ! beneficiile consumului de lamiie, in curele de slabire, pe site, in nenumarate articole. In zilele de A - deloc.
Capsunele sint OK, daca nu mincam un kil, deodata ! au 50 kcal/100 g.
Draga Irina si dragi doamne ,Buna seara|!

am murit de cald

.....uffff e o naduseala ......oricum sa va zic pe scurt ca am plecat sa analizam ppreturile si am venit cu comanda facut ptr canapea ,stil etnic

,nu stiu cand va fi gata dar abia astept s-o vad acasa,sper ca pana atunci sa fie gata si zugraveala:
DAmielle.bine ai revenit ,ne era taare dor de tine!
Irina-asa e ,MAi bine sa previi decat sa tratezi- si asta in orice----puuuup!
TEO_ sa va fie de bine si venim si noi cu tine,la voi nasii nu tre sa aibe invitati?? uite venim noi
SIMO,ADY-pupic .......ADY-

cum explicai tu cum se face masajul,m-am fost pierdut si eu si nu mai stiam daca fac bine sau nu,apoi cand am VAzut mesajul Irinei,am inteles ca il fac in sens corect

,asa e si sotu meu cu orientarea,

VA pupic duulce pe toate si promit sa revin mai la noapte cu un dar de casuta noua!Acum las meniul si fug la exercitii
V3: apa calda+lamaie+ md: tarate cu lapte soiua si fruct; G1:portocale;P: sarmalute diso;G2: pepene rosu; C: sarmalute diso; apa 4l
si eu
ador trandafirii galbeni
Eliza, rezisti cu stoicism, nu ?!?!

sau e praji diso ?
Hahaha, la Ana e ger

!
Buna seara Irina,

buna seara doamnelor

...casutza noua, pentru asta trebuie si un cadou. Nu se intra in casa noua cu mana goala. Si am sa incerc sa aduc si putina racoare....