Floris, nu uita ca tu ai avut intreruperea aceia, din cauza alergiei... probabil ca si ea isi spune cuvintul. Dar nu-i nimic, e foarte bine, se duc kilogramele si asta e cel mai important !
Ady, Eliza e inalta, a povestit, la un moment dat. E inalta si are picioare lungi ! vreau si iooooo !

Hihi, Alba ca Zapada a tuns buclele

! Dar are rochita noua

! imi place, sa o porti sanatoasa !
Am raspuns si la pm ! scuze pentru intirziere !

Irina sar'na pentru articol, eu cu vergeturile ..... material prost

am dat in timpul sarcinilor si de 4 ori pe zi cu creme si uleiuri si tot ma manca burta de ma inroseam scarpinandu-ma si se rupea vizibil. Acuma s-au mai estompat cu cremutzele si purtam costum de baie intreg

Irina,Adymultumesc frumos.Puuuuuuup.
Irina am citit PM.Am luat doar pe fram, la recomandarea ta, pentru ca am niste vergeturi foarte urate.
M-a plesnit un somn .... nu veniti careva sa-mi faceti si mie ceva de papa? am dezghetat niste carne tocata de curcan dar mi-e leneeee si am venit uda leoarca de la plimbare .... cald, cald si umezeala.
Atunci, aplica pe brate, fara grija, ALy ! Toate produsele din TFS lucreaza si pe vergeturi, offff.... dar sa stii ca azi ma uitam la mine... s-au mai ameliorat, sa stii !!!! Doamne ajuta

!
Ady, pentru mascarea vergeturilor, baga pe burtica niste fond de ten putin mai inchis la culoare ! functioneaza !
Doamnelor, am intrat in rondul de noapte. Floris vreau sa te felicit, bine ca s-au dus, incet incet dar sigur.
Aly sa porti cu placere rochita si noua tunsoare.
Alina Oana sunt alaturi de tine.
Eliza nu cred ca ai 77 kg

, arati ca avand vreo 55kg.Felicitari.
Scumpe doamne deja imi cad ochii pe tastatura, agitatia de azi isi spune cuvantul.Am aflat si despre o veste proasta, m-a rascolit destul de tare, asa ca merg catre pat, miine este o noua zi. Va pupic dulce pe toate si ne vedem la cofffe.
Si un apus pozat de mine aseara

Sa ajute Dumnezeu ca sunt tare urate .Pup
Alyyyyyy ce rochitza frumoasaaa...dar si tunsoarea...si tu! se vede cat de plina de viatza eshti! Muaaaahmuaaah!
Fug la biciclit...ca mai stau un pic de vorba cu Paprika!
M-am intors repede n-am stat mult

Ana, d-na Miki, Laura, Dana, Floris, Irina, Aly, Lavi multumesc dragelor!:heart:Va pup!
Floris felicitari

Aly ce frumoasa esti si rochita imi place mult!

Ady, Irina, Lavi, multumesc!.Eu sunt inalta, prea inalta, am in jur de 1,78- 1,79 si uneori (in trecut) prea complexata din cauza asta, dar daca vreti va mai dau si eu cativa cm cu cea mai mare placere

Floris, felicitari! Multe sau putine sunt kg duse, asta conteaza, bravo!
Eliza, arati grozav, felicitari!
Alyyy, ce frumoasa esti! Imi place rochita, dar si coafura si atitudinea. Te pup
Ca si sora Dana, merg si eu la biciclit tot cu paprika in seara asta.
Irina, doamnelor, va pup
Noapte buna!
Ady,Eliza,Daniela multumesc.
Da Irina, cand am avut alergia am mancat cam haotic, diso dar nu prea am respectat mesele, si apoi am luat niste siropuri care erau asa dulci, si toate medicametele pe baza de cortizon.Oricum eu sunt multumita si merg innaite.
Lavy,Dana,Eliza,Daniela va multumesc si va pup.
Fug si eu la abdomene.
Buna seara , doamnelor !
Eu am facut biscuitii cu faina de secara pentru fete , nu va zic ce frumos miroase la mine si deja fetele s-au infipt in ei , ele zic ca sunt f buni , astept sa vina si sotul sa-si dea cu parerea .
Floris , Felicitari!!! oricat e , e foarte bine ca e in minus , sigur luna viitoare va fi mai mult , te pup .
Ady , lasa carnea , te invit la mine la masa , e asa de bun cand gateste altcineva ..........
Aly , esti superba si rochita imi place , sa o porti sanatoasa .
Irina , mare problema si la mine cu vergeturile astea , multumim de articol .