Buna dimineata, dragele mele dragi !!!! Va doresc o duminica frumoasa !!!
Lavy, felicitari !!!! e cu minus ? e cu minus. o duci intr-un stres, de o luna incoace ? o duci intr-un stres, de o luna incoace. Ai inceput sa te gindesti ca tu nu mai slabesti ? ai inceput. Esti pe ultima suta de metri ? esti. Pai, de ce sa fii surprinsa ? Stresul, inducerea "nu"-ului, au lucrat pe subconstient, iar ultimele kilograme, oricum se duc cel mai greu. Daca mai pui la socoteala si retentia, inevitabila, pe caldurile astea... eu zic ca trebuie sa fii multumita si fericita ! iar luna viitoare, va fi mult mai bine ! Alunga stresul, zimbeste, gindeste pozitiv, aminteste-ti ca esti puternica si va fi ok !
Alexandra, daca vei reusi sa te organizezi, daca vei respecta cele 5 mese pe zi, daca vei tine cont de regulile regimului, pe care le gasesti la linkul dat aseara, de dalyna, totul va fi ok. Banuiesc ca astazi este la prima zi de PA, proteine animale. Asteptam sa postezi meniul, ca sa putem corecta, daca e de corectat. Lasa-te, cu toata increderea, pe miinile doamnelor de aici

! Iti tin pumnii !
Elena, Emira, Dalyna, Iliana, Nadia, Denys, Alina, Miki, Maya, Mika, va pup, sa aveti o zi frumoasa !
dragelor, va imbratisez, cu toata dragostea mea

! ne pregatim de plimbare, dar mai tragem de timp, pentru ca sint doar 15 grade afara

! Va doresc, tuturor, o duminica frumoasa si ne vedem dupa-amiaza

!
Buna dimineata doamnele mele
Buna dimineata Irina muuaaaahhh
Lavy Felicitari draguta pup
Alexandra bine ai venit alaturi de noi in casuta magica
Iliana muuaaah esti minunata
Elena ,Emira,Alina,Denys,Mika ,Mikishor,Maya , Nadia muuuuuuuuaaaaaaaah doamnelor ,o duminica frumoasa
Pupam Irina. O duminica placuta iti dorim si noi. Pupicim

Ady pup ,ma bucur ca Aditu e mai bine pup ochisori
Pupici Irina!

Plimbare frumoasa!
Jenica...si eu? Nu primesc pupici?

DRaga mea Dalyna , cum sa nu ,Tu ai in sufletu meu chiar daca uit
uite pt. tine
:heart:BUNA dimineata draga Irina si dragi doamne!VA DORESC O DUMINICA MIRIFICA

Irina---multumesc d epuuupici ,tare dulci sunt-muaaaaaah,plimbare placuta ,am vazut emisiunea de azi ,f interesanta ,aceea cu indulcitorii,apoi cu hairstyle-ul........muaaaah si multumiiim..............si masca aceea tot o vreau inca

............muah!
Iliana--suuuper gandul zilei,deci sa stim sa DANSAM IN PLOAIE!puuup
NIcky-pupici dulci,ca aseara nu am mai apucat!

LAvy-felicitari draga mea,e bine ,are si corpul nevoie de timpul lui,important e ca e cu -!muahhhh
DRAgele mele si ptr mine azi zi de evaluare...........-1,5kg si aproape 2 cm in talie-----ptr mine e suuuper ,ptr ca eu inca nu pricep cum de acul cantarului merge tot in jos........e o Bucurie imensa si ptr asta multumesc in fiecare clipa Irinei si voua ptr tot sprijinul acordat!VA Iubesc
pup,dragelor!!!!!!!!!!o duminica super!
VeroS, felicitari!
Irinuca, pupam cu drag...
Lavy, ascult-o pe Irina...nu te mai necaji!pupam pe tine si fetele dragi!
Dalyna, Jenica , Gabi Maya...pupici!
mikishor, iliana...va pup
alex_andra, bafta muulta, bine ca ai venit , o sa te simti super in cauta diso..succes
Veroooooo, felicitari !!!!!!!!!!!!!!! inainte de a iesi pe usa, am intrat in cameruta, sa te pup tare, tare, tare ! felicitari !!!!!!!!!!
Lavy, felicitari

! Vero, felicitari

!
dragelor, va pup, am plecat la plimbare

!
plimbare frumoasa, Irina...multumim pentru aerul parizian ...foarte frumos ne-ai povestit de ieri...asteptam alte istorisiri pe seara...te pup cu drag si-ti urez o zi minunata....ma bcur ca va e bine..pup Anisuca
Ohohoooooo...ce petrecere se incinge aici si nici carnetelul lui Ady nu va fi folosit azi...ca de' e ziua voastra

!!!!!!!
Vero,pupici si felicitari din suflet!!!hai ca esti grozava...inca nu pricepi cum de pleaca kg???

Iti doresc sa te trezesti la greutatea normala si sa te intrebi...oare chiar am avut exces de kg?

[
attachment=16925]
Jenica

Mialio pupici celor 3 generatii...

Veros bravo frumoasa doamna felicitari
Mialio pupam
Buna ziua scumpele mele

Doamne cata sustinere,va multumesc enorm de mult,conteaza incredibil de mult pentru mine.
Lavy_77,alina oana,iliana85,mikishor,dalyna,gabriela Maya,nadiasimona,jenica dumitrascu,mialio incurajarile voasttre imi merg la inima...bine v-am gasit
Irina vreau sa te felicit pnetru acest site si pentru tot ce ai realizat..te urmaresc cat de mult pot eu si vreau sa spun ca imi inspiri foarte multe.
Aceasta comunitate sunt convinsa ca ma va ajuta sa ajung acolo unde imi doresc.
Mai spre seara am sa intru si am sa postesc si meniul pe azi.
Acum dau fuguta pana in oras cu ceva trebusoara.
O duminica frumoasa in continuare..va pup