Ana, te pup, multumesc

!
Floris,Felicitari si la cat mai multe minus![
attachment=9654]

Te pup, darga mea si lasa ca le dam noi jos pana la urma

Aly, esti o doamna tare draguta,i-ti sta foarte bine cu rochita, te pup si multumesc de incurajare
Irina, multumesc de articol, a venit la fix.
Maine vine nora acasa si am sa- i arat, iar vergeturile mele sunt foarte vechi de vreo 29 ani,nu cred ca se mai poate remedia ceva.
Ady, vazut poza,placut,placut mult.....eleganta, ce sa mai pupiciiiiii
Lavy , tare frumos apus .
Doamnelor ma retrag si eu , pregatesc copii de nani , noapte linistita va doresc .
Buna seara Irina , doamnelor!
Irina...sa stii ca nici eu nu ma vizualizez pe mine fara casuta diso!

Asa ca nici o sansa sa scapati de mine...in plus sunt un copil neastamparat iar dincolo e prea multa cumintenie pentru mine!Trebuie sa-mi consum energia undeva....asa ca tropai pe scari intre camarute ( sa nu care cumva sa ma dea Adriana disparuta dar nici sa nu pierd ceva de aici

)
Chiar e o casuta de poveste....eroinele au un talent deosebit de a se transforma in sirene....ajutate de zana cea buna!
Anca,Lulu,bine ati venit si un drum lin in casuta!
Lavy...ce peripetii ai avut azi

...am o nelamurire....iaurt cu scortisoara?
Eliza...eu nu pricep...de ce mai vrei astro????Arati fantastic!!!!!!!!!!!!!!
Floris,felicitari din suflet!!!O sa fie si mai bine,te pup cu drag!!!!

Aly,frumusico,te pup!!!!Imi place tare mult cum iti sta asa si felul in care slabesti!
Mamaaa da' ce sportive sunteti toate!!!!!!!!!.....uff,cred ca reuseati sa ma molipsiti daca mai ramaneam!!!!!!Spor la biciclit si alte alea pe care nu le cunosc

Ati avut o zi foarte frumoasa in casuta,va doresc sa aveti si o seara pe masura si somnic usor celor care pleaca la nani!
Pupici!
Las si eu raportul pentru astazi A2
apa calda
md.un ciocanel cu iaurt
g.1 iaurt
p.ou fiert si brnzica cu iaurt
g.2 macrou pe gratar
s. pui la cuptor si putin lapte batut
apica 2 l
Va doresc o seara cat mai plcauta!
Dalyna sa vedem cu astro, mi-a cam placut ce a zis cantarul si oglinda, sa vedem si dupa 2 luni de mentinere, adica prin august

. Te pup!

Doamnelor eu fug sa alerg ca sa-mi intind oasele(ciudat mod, nu?

)

Va pup pe toate

Poate d'aia nu am eu asa picioare lungi....nu mi-am intins oasele ca tine Eliza!

Dalyna, atunci, batem palma ! pat la dublu, unul aici, unul la mentinere ! cine mai doreste, sa spuna, ca zilele astea, instalez patuturi roz

!
Eliza, Floris, va felicit, inca o data, din suflet !
Miki, te imbratisez

!
Laura, Daniela, cite un pupic !
Dalyna, pupici! Si alergatul intre camerutzeeste spooort!
Lavy, bine ca ai ajuns la spectacol!
Laura...ce bine miros biscuitziii! Pana aici!
Meniul meu pentru azi, ultima zi de animalutze dragutze
dimineatza-apa calda -un litru,omleta la teflon cu branzica, cafea
gustare-perlutze 2%
pranz-piept de pui la gratar
gustare-o felie de branzica
cina -piept de pui la cuptor!
apa-4 litri
tratament Paprika , bicicleta si abdomene!
O seara buna va doresc! Noapte buna!Ne vedem maine pe seara!!!
Dana, te pupacesc, si aici

!
Am batut-o Irina!!!Ura, am pat dublu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dalyna vroiam sa fac un amestec de iaurt, un strop de scortisoara si o lingurita de zahar brun, sa fie ceva dulce, dar nu am reusit.Andreea s-a fatait asa de mult, ca m-am lasat pagubasa.E ceva gresit?Daca ma gandesc bine scortisoara o consider condiment.Cred ca am inteles.

Lavy, e cam mult vegetal, nu ? ... si zaharul brun, si scortisoara... alege zahar brun. el este tolerat, in zilele de A, la fel ca uleiul si cafeaua.
Buna seara,Irina doamnelor dimineata nu am apucat sa postez am fugit la sala acum am 5 min. pina vine Dia de la scoala si tre sa o duc la nu stiu ce magazin sa-si cumpere ceva pt. nu stiu ce proiect ce-i trebuie miine si nu are mult timp la dispozitie ca la 6 tre sa mergem la scoala ca au iara nu stiu ce ceremonie.A venit copilu tre sa fug revin.va pup
Sigur Irina, am inteles, ma gandeam eu ca e prea frumos sa fie adevarat si nepacatos:PNoroc cu Dalyna ca a intrebat, ca altfel cadeam in capcana.