buna dimineata D D ,O ZI SI O SAPTAMANA SUPERBA VA DORESC
Jenica la multi,multi ani fericiti,sanatate si putere sa le duci pe toate

Ady muah

Buna dimineata Irina,doamnelor!
La multi ani Jenica!!!sa fii sanatoasa,sa ai bucurii nenumarate si impliniri!
Mii de scuze ca nu am mai intrat de 3zile!am plecat din localitate pe neasteptate..sper azi sa citesc tot si sa revin !
las si meniu de azi:A3
md-apa calda,cafea,iaurt0+ou fiert
p-pui la cuptor
c-ficatei la gratar
g1,2-iaurt0
va pup pe toate si va doresc o zi senina!
Buna dimineata Irina ,dragelor!
Jenica "La multi ani!" multa sanatate si mute bucurii alaturi de cei dragi,te pup tare!!!
Va pup pe toate,sa aveti un inceput de saptamana superb si racoros!
Buna dimineatza Irina, doamnelor
Va doresc un inceput de saptamana minunat si o zi de luni superba.....
Imi cer scuze pentru absenta mea de ieri....nu am avut net mai toata ziua...dar am profitat si am citit f mult din carticica.....plus ca am fost la sala si sunt tare mandra de mine....am alergat am facut si sauna....frumos a mai fost....marti voi repeta miscarea....

Doamnelor merg la recuperat...revin daca am timp ca ma asteapta un priect mare...mareee.....pupici doamne frumoase
Buna dimineata Irina,doamnelor
Jenica LA MULTI ANI multa,sanatae si fericire. Te pup cu drag.
Irina ce frumos povestesti!!!!!!!!! Multumesc pentru frantura din povestea care se numeste Paris.

Doamnelor sa aveti o saptamana frumoasa.muuah
Emira ce frumoasa esti si ai niste oooochiiiiiiiiiiiii superbi. muuuuuuah.Cu asa supraveghetoare sigur o sa fim cuminti.

Ramy

Buna dimineatza doamnelor!
Jenica La multi ani!! sa fii fericita,multa sanatate iti doresc!!!
Ati vazut ce fata fruuuumooooasa am?

te pupa mamii!!!
Buna dimineata Irina, scumpe doamne. O saptamana plina de racoare va doresc si spor in ceea ce faceti.
Aseara am dat tonul la petrecere, dar eu nu am mai reusit sa vin, oare cum a fot?Recuperez si aflu
Iliana a adus muzica.Si Jenica i-a adus Emirei ceva pe gustul ei.Ady gandeste-te la ce ai dori, ca e usor de rezolvat

Aly, ce sa facem, e o perioada mai dificila pt ea de la dinti si uite asa ne face.Ne-am intors pe la 11 noaptea.
Simona ai grija de tine.
Ce frumos Ana, bine ca te-ai relaxat.Multumesc.
Irina sper ca ti-a trecut lesinul, si noi te iubim.

Multumesc Monica.
Dalyna sigur ai gait ceva care sa-ti placa, au fost asa de multeeee

Irina ce frumos ai explicat minunatiile pe care le-ai vazut.Iar la spectacol parca am fost si noi in sala, am inchis ochii si eram acolo.Multumim pt tot ceea ce faci.Dar tu tb in continuare sa te odihnesti, sa te relaxezi, doar ai promis.Un pupic mare de tot si pt Anisuca unul si mai mare.

Emira arati super si iti sta bine cu ochelari, lasa supravegheatul, da

Jenica, LA MULTI ANI scumpa doamna, sa ai parte de sanatate, de multe impliniri si cu un zambet sa treci si peste ce e mai neplacut.
jenicaaaaaaaa,sunt 51 de trandafiri,juuuuuuuuur! daca nu ma crezi numara-i

[
attachment=17062]
:heart:Buna dimineata frumoase doamne,Irina!

Gândul pozitiv al zilei:
Sufletul îmi este răsfăţat de lumina dragostei, a păcii şi a bucuriei.
Citatul zilei:
Shenuda al III-lea: “Dacă ne pierdem pacea interioară, toate ne vor părea perturbate, iar ceea ce este simplu ne va părea complicat. Această complexitate nu vine din exterior, ci din interior.”
Jenica-la multi ani![
attachment=17063]
Irina-pupici dulci mici frantuzoaice!!!cum sa ne plictisesti???e superb tot ce povestesti!!!

Ady-.....

..........saru'mana!
Ana,Elena,Cris-dana,Mika,Emira,Ramy,Aly,Oana!-

UN inceput de saptamana minunat!!!!
Iliana muuuah si multumesc pentru citatul zilei

JENICA LA MULTI ANI!!!! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si fericire ...te pupik scumpa doamna
LAVY, VEROS....FELICITARI !!! din suflet dragele mele.....pai e cu minus doamnelor....barvoooo....fiti optimiste ca sa nu se supere organismul pe voi si sa va pedepseasca.......
Irina ce frumos mi-am amintit de Paris....muahahahhh si distractie placuta in continuareeee.......

Mai am de recuperat...revina....
Mamy meu...da ce mumoasra esti tu

Aly

Multumesc Ramy, ieri ai ratat o mica petrecere

buna dimineata Irina ... buna dimineata doamnelor ...
Jenica ... la multi ani ... sa ai parte de inca o vara frumoasa si de inca multe altele si mai frumoase ... soarele sa-ti zambeasca de fiecare data si sa iti incalzeasca sufletul cu fericire si bucurie ... sa fii mereu vesela si sa traiesti viata din plin ... te pup [
attachment=17065]
doamnelor ... va doresc o saptamana frumoasa frumoasa

Buna dimineata doamnelor
Buna dimineata Irina iti multumesc din suflet

Monica ,asta e o scot eu la cap cumva cu Emira
Dalyna

Ady :heart:Monica

Aly :heart:Ramy :heart:CRI_Dana

Elena

Oana :heart:Lavy :heart:Veros :heart:Iliana

Va IUBESC sunteti minunate