Uff,tot intr-o alergatura sunt...acum fug la pui!
Pupici pana mai tarziu!
Lavy,te pup!!!Ce,crezi ca pe mine nu ma batuse gandul ,la un moment dat...dar am lasat-o balta!

Nu e vorba ca e pacatos. eu, in acest regim, optez pentru corectitudine. Daca am un condiment, in fata, e clar ca e V. Daca sint la A, la revedere ! asa gindesc eu. e adevarat ca unele doamne, folosesc condimentele si in zilele de A. e optiunea fiecareia

!
Dar vezi ca poti sa iti faci o crema f buna, cu brinza de v a c i, iaurt, un praf de nes, abia simtit, si un strop de zahar brun. Am povestit reteta, acum vreo 5,6 zile si cred ca Ady a pus-o si la retete.
Mi-am adus aminte de ceva ce mi se intampla, dar sa nu radeti de mine, va rog! Am cautat in magazin, urda, dar nu am gasit. Dupa mine, urda si branza de burduf sunt 2 lucruri diferite. Gresesc?
Si cum arata urda asta? E la vrac, ca telemeaua, e ambalata?Am o mare nedumerire!
sint 2 lucruri foarte diferite. Beneficiile urdei, le gasesti pe site, intr-un articol dedicat. este singura brinza data de nutritionisti, in diete (exceptind brinza de v a c i). Search pe google, imagini, si o vei gasi !
Nici nu stiam de ness fara cofeina, am mai aflat ceva. Eu fac crema din branza de veci cu iaurt dietetic si e buna.Multumesc pentru raspuns.
Irina multam de pont

dar las ca n-o scot in lume acuma (pe burtica zic) ca sa o si machiez

e bun de stiut just in case
Laura uite acu aterizez

Ady, e un mic truc, in caz de nevoie ! sau daca vei vrea costum din 2 piese... va veni si ziua aceia, crede-ma

!
Doamnelor, dragelor, a venit vremea sa rog ingerasul de garda sa presare, peste visele voastre, magie ! Somn usor, va doresc, si o noua zi exceptionala !
Multumesc Mikifix, pupacesc si eu
Vezy Dalyna?? tre sa ne intindem si noi oasele sa avem picioarele frumoase ale lui Eliza

Irina eu mai raman pe aici neste luni bune, asa ca sa le stresez pe doamne

io in costum 2 piese??? hmmm daca o sa ma imbrac vreodata, sa stii Irina ca ai prima poza

Buna seara scumpe doamne ,Irina!
Irina -intradevar am intrat mai putin zilele astea pentru ca am o perioada haotica,,,si pentru ca s-au intamplat atatea evenimente frumoase in casuta nu am vrut sa postez evenimentele mele negative.....nu am postat meniul de ieri pentru ca calculatorul meu cred ca s-a imbolnavit cu un virus urat ca se intrerupe,se blocheaza si am incercat in min in care functioneaza sa va citesc sa ma bucur de succesele voastre...oricum mi-am notat totul si nu l-am inselat nicidecum pe d-l diso...
Incepand de luni ma simt 'naspa' sa zic asa..un vecin de-al nostru a murit la 40 ani....marti seara ceva m-a lasat faga gainutele mele dragi...in plus sotul meu cred pe 20 luna aceasta pleaca la munca in Germania iar eu in August in Irlanda ..nu ne vom vedea pana in octombrie cred..+mama mea renoveaza casa si noi ne ocupam de procurat materiale,etc si trebuie sa terminam pana pleaca sotul si e un dute vino...+de cand a venit soacra mea incercam in timpul liber sa ne vedem cu ei..si asa ca sunt franta,jos cu moralul si nu vroiam sa va contagiez si pe voi......astea erau motivele mele.....
Eliza-tu ai acum 77kg?arati super,cred ca esti foarte inalta..pup
Floris-felicitari sincere,important ca sunt in minus...pup
Aly-ce mumoasa esti,felicitari!
Dana-spor la biciclit!
Rapoartele mele pe ieri si astazi:
miercuri A2:
apa calda
m.d-cafea cu lapte+o bucatica de cas proaspat
g1-urda+piept de pui la teflon
pranz-piept de pui cu iaurt
g2-iaurt
cina-peste la gratar
2 l apa
astazi A3
Apa calda
m.d-cafea cu lapte+o bucata de peste ramasa de seara
g1-iaurt
pranz-carne de pui la teflon
g2-iaurt
cina-muschi de vita la teflon+cas ptoaspat
apa 2,5 l
niste foto cu fetita si nepoteii mei..

Pupici, Irina, casuta drag!
Gata munca pe ziua de azi si am venit sa vad ce mai faceti si....
Eliza, bravooooooooo, foarte frumos rezultatul tau. Mult succes la mentinere.
Mika, ramy

am sa tin cont de sfatul vostru. sa stiti ca sunt multi barbati frumosi e aici

.
La noi e inourat si sta sa ploua. mi-as dori o ploaie torentiala, caci dupa va fi foarte cald si liniste.
Damielle, imi pare bine sa aud ca incepi sa-ti revii. multa sanatate.
Lucieta, la multi ani si la cat mai multi ani impreuna
Da, sucricilor, asa este. este o experienta de viata care cu siguranta imi va prinde bine

. Ptiu, am vazut ieri pozicile voastre si aratati foarte bineeee
Irina, mare dreptate ai

. descopar o noua lume
Irina, spor la montajit. probabil ai terminat deja, dar eu acum am ajuns la postul tau

Buna seara Irina, doamnelor
Am venit si eu de la cursul de germana....ufffff limba asta nu se prinde deloc de mine.....ce ma mai oftic.....
Dar ce pozici frumoase am primit....
Aly iubita esti extraordinara...iti sta f bine in rochita si imi plac tare mult si papuceiii.... dar imi place si cum te-ai tuns.....te pupik draga mea

....spor la abdomene..
Eliza arati super bineeeeeeee.....ce bine de tine ca esti inalta.....bravo pentru sport...pupik
Floris....felicitari....inca cateva kg duse...sa nu se mai intoarca niciodata....pupik
Dana, Daniela, spor la biciclit...pupik
Laura..mmmm ce miros...a ajuns pana la mine

Dalyna pup
Simona distractie placuta la Ceremonie...pupici
Iliana iti doresc sa termini toate treburile....inainte de a pleca inafara....pupici la copilasi...
Irina multumesc mult pt articolul cu vergeturile...sper acum sa pun in practica ce m-ai invatat astazi.....pupici

Buna seara, Irina, doamnelor.
Am culcat copilul, am recuperat la citit....
Vad ca deja mergeti la culcare.Nici eu nu stau mult ca ma cheama Mos Ene.
Eliza, ma gandeam eu ca esti inalta daca vrei sa te opresti la 77kg.Arati foarte bine, picioare lungi, subtiri...bafta la mentinere.Eu am 1,75;toata perioada copilariei si adolescentei am fost complexata, dar mi-a trecut;acum e in trend sa fii inalta.Acum am 78kg dar nu vreau sa ma opresc; toata lumea imi spune ca am slabit rau la fata; cred ca trebuie sa-mi tund breton.
Lulu...sa-ti traiasca printul
Floris...felicitari
Aly...rochita noua super,look nou...ce ai de gand?
Irina,foarte interesant materialul despre vergeturi.
Pe mine mama natura nu m-a inzestrat cu o piele mai tare, ca soriciul;pocneste imediat;nu mai vorbesc de perioada sarcinii ca nu si-a facut efectul nicio crema.Oare ce o sa se mai intample la a doua sarcina?
Rapor meniu V2:
md-cereale +mar ras+cafea
G1-o rondea grau cu pateu veg si rosie
p-cartofi la cuptor cu salata verde
G2-capsuni
c-ghiveci legume
lichide - apa calda cu lamaie inainte de mese, ceai de soc si urzica,multa apa
Noapte buna si vise placute.Pupici pt toate doamnele