Eliza, arati traznet! esti frumoasa si inalta, trebuia sa te faci manechin,,, daca nu esti deja

Aly, ce frumusica esti! si aranjata si rochita eleganta,,, pupici!
Floris, FELICITARI! s-a dus, deci e bine ca se duce,,,, o sa fie si mai bine, lupta continua!
dragelor, va multumesc din suflet ca-mi sunteti alaturi, am avut o zi ..... dimineata, deschid usa si vad candela pt vecina, m-a bufnit palnsul, stiam ca-i rau dar nu asa,,,,, astia iar ne-au oprit apa---nici acum nu a venit

..... apoi Andrei mi-a dat de cap azi, mi-a intins nervi la mxim,,, nu are stare DELOC, m-am dus la mama in speranta ca mai stau ea si tati cu el, si na,,, ei aveau treaba sa lege vita de pe bolta,,, m-a luat plansul de nervi si am plecat sa-l plimb cu carutul prin centru plangand...... nu mai pot si eu cateodata ..... oricum plimbarea mi-a facut bine,,,, m-am gandit la multe si nu se merita sa ne consumam din orice,,,,, eu tre sa plang ca sa ma descarc.....
raportez pt azi, V2: dim apa calda+lamaie, pasta vegetala cu ardei+castravete, g1,2: mere, pranz: ciorba de dovlecei acrita cu corcoduse, cina: salata (rosie, castravete, ceapa v, otet, ulei de masline)+ o felie de tofu,,,,, apa 2l si cafea.
ma pun in pat ca nu mai pot, macar stau intinsa ca somn nu-mi e....
pupacesc de noapte buna!