Cati ... felicitari pentru abtinerea de la tort ... viata poate fi traita si fara aceste bombe calorice ... cu atat mai mult atunci cand ne luptam cu kilogramele ... si la o nunta, petrecere poti sa alegi sa mananci sanatos ... alegerea iti apartine ca doar nu-ti da nimeni cu forta ... ce conteaza ce spun cei din jur , conteaza ce spui tu ...
Cati ... si inca ceva ... renunta la apelativul "fetelor" ... scrie si in regulament, dar poate ti-a scapat ... scuza-ma ca nu am retinut ce varsta ai ... dar aici sunt doamne care ne pot fi mame unora dintre noi si nu cred ca se simt foarte bine sa le spui "fetelor" ...

... multumesc!
:heart:BUNA ziua scumpa casuta! DOAMNE dragi,IRINA va urez o saptamana frumoasa si llegera!
LA multi ANI tuturor celor ce au sarbatorit sau au avut sarbatoriti ieri!
noi am avut un we minunat,desi nici nu ma asteptam,oricum maine mergem iar la acqua parc ,dar nu la acelasi ,ci la altul mai mare.......yupiiiiiiii,abia astept!
acu ma duc un pic la recuperat,! muah!
Da Aly, intr-adevar, asa este! Si acum il simt si ma gandesc ca am vrut, am putut si am facut!
Lulu ,Lavy la multi ani puiutzilor vostri sa creasca sanatosi si frumosi
Cati felicitari pentru abtinere. Totul consta in VREAU, POT, FAC PENTRU CA MERIT
Monica, imi cer scuze! ai perfecta dreptate! mi-a scapat! promit sa nu se mai intample!
Imi cer scuze, inca o data!
Cati ... nu-i nicio problema ... felicitari inca o data ... gustul unei victorii mici e mai dulce decat tortul acela ... ti-ai demonstrat ca esti puternica ... succes maxim

Cati te felicit ptr. aptinere ,cu ambitie si vointa totu e posibil ,pup
Cati....mult succesc in continuare...si felicitari pentru testul trecut cu brio....muahhh
Buna dimineata,dragi cucuiete am venit sa va salut si sa trec la lecturat am vre-o 13 pagini de recuperat.
Didiana, Cati va urez un bun venit printre noi si sper sa va simtiti tare bine aici in casuta noastra !
Monica superba piscina, ce balaceala ai tras, foarte frumos, imi place de mor! Vacanta placuta si odihna cat cuprinde ca acusi trece concediul....
VA imbratisez cu mult drag! Plec spre casa, va pup!
Buna dimineata Simo.Hai la cafeluta.

Neatzaaaaa dragele mele pupacesc si eu si d-na Paprika

Octavia vezi ca scot carnetelu, ia pune-ti fata si nepoatele la dieta! numai capsuna aia era de ajuns

Serena nu e bine, e FOARTE BINE! Bine ai venit la noi in casuta, meniul pe azi arata foarte bine si sunt sigura ca o sa fii okay cu diso
pup Daniela, pup Cris
Lavy sa-ti traiasca printesa si sa-ti aduca numai bucurii! pupici muuulti
te pup Florentina
concediu placut Lee
Ana,te pup si io si multumim de tratati.
Irina,te pup vad ca te tii tare pe pozitie.
Aly+Marius LA MULTI ANI! cu sanatate bucurii si impliniri va pup.
Daniela,distractie placuta cu finii te pup.
Simona multumesc.muuuah
Ady buna dimineata.Te pup.