ACESTA TOPIC ESTE DEDICAT MAMICILOR. POVESTI, FOTOGRAFII, TEMERI, INTREBARI, BUCURII - ACESTA ESTE LOCUL IN CARE DISCUTAM DESPRE MINUNILE DIN VIETILE NOASTRE !
SFATURI, PARERI, SOLUTII - TOTUL INTRE SI PENTRU MAMICI !
cred ca ar trebui sa scriem si aici cate ceva.
este foarte foarte important pentru mamici.
Sunt o mamica de un baietel de 1 an si 4 luni.....si acum suntem in tratament pentru "rosu in gat"...dupa ce inainte am luat tratament pentru ...nasuc...
Nu stiu ce sa zic dar din cate citesc si aici si pe blog...suntem destule mamici ...mai ales ca sunt multe care isi spun off-ul...cum ca ar fi ramas cu destule kg dupa nastere....si ma intreb de ce nu sunt aici....
al meu bebe are un an si 5 luni(pe aproape)
din fericire nu a mai racit de cand avea 4 luni
doar cu nasucu mici probleme
si eu cred ca ar trebui sa fie mai multe mamici aici
Va pup, doamnelor ! Multumesc ca ati spart gheata ! Cred ca mamicile vor veni, incet, incet...dar deocamdata descopera site-ul, citesc, posteaza.... vor veni, sint sigura de asta, pentru ca noi toate am trecut cu puii nostri prin diverse situatii, in care o vorba buna de la o prietena a fost binevenit. Pup, asteptam mamicile !
buna seara mamici!
parerea mea e sa nu va ingrijorati tare cu nasucurile si gatutzurile ....asa fac toti tzancii mai devreme sau mai tarziu din simplul motiv ca asa isi formeaza ei iminitatea
buna ziua mamici!Sfatul meu e sa incercati sa cresteti imunitatea bebelusilor!Sunt acum produse care se pot administra din prima zi de viata.
Fetelor!!!!!!!!!!!!!
Asteptam sa ne povestiti despre prima intalnire a ingerasilor vostri cu Mos Craciun!
Cum s-au descurcat, cum au reactionat si ce daruri minunate au primit.
Asteptam si poze daca aveti!
Pupici!
Buna seara tuturor mamicilor!Am 2 baieti iar azi am ajuns cu cel mare la spitalul de urgenta dupa ce o noapte intreaga l-am avut cu temperatura.Sincer m-am saturat ca de doua ori pe luna sa ajung la antibiotice,cred ca tocmai din cauza asta copilul meu are imunitatea scazuta si daca stie cineva sa-mi spuna si mie vreun tratament naturist de imunizare dar care intr-adevar sa aibe si efect.poate cine stie care dintre voi imi spune ceva ce eu nu am incercat.Multumesc din suflet!
CRACIUN FERICIT, DRAGELE MELE ! SA FITI SANATOASE, FERICITE, FRUMOASE SI PUTERNICE, ASA CUM VA CUNOSC EU ! SI SA NU UITATI NICIODATA CA NICI O LUPTA NU ESTE PREA GREA ! SA FIM IMPREUNA 1000 DE ANI, DE AICI INAINTE !
De ceva timp imi doresc sa postez si eu ceva aici, dar iata ca a sosit momentul,am si eu doua minuni de copii acasa si sunt tare mandra de ei,daniel de 13 ani si maria 9 ani si consider ca ei sunt cea mai mare realizare a vietii mele!!!!!!! Va trimit si dovada a ceea ce va spuneam......
:heart:CAM ATAT
Adriana, sa fiti sanatosi si fericiti ! sa te bucuri de minunile tale, ai doi copii foarte frumosi !
Multumesc din suflet, Irina si sa-ti traiasca si tie fetita si sa te bucuri de ea!
BUNA SEARA MAMICI,PITICI

, TATICI ,BUNICI!CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!
Buna Seviran! Fetitei mele de 2,6 luni, d-nul doctor pediatru nu i-a prescris niciodata antibiotic atunci cand a avut febra.Mi-a spus sa ma feresc de antibiotice si tot timpul mi-a dat antitermice(panadol si nurofen) si chiar a functionat de fiecare data.PUP SI MULTA SANATATE !
sa-nteleg ca avem mai putine mamici, aici se posteaza cel mai putin!!!!!!!