Thread Closed 
SI EU AM AVUT 100 DE KILOGRAME...
09-14-2009, 03:21 PM
Post: #1
Sad SI EU AM AVUT 100 DE KILOGRAME...
Stiu cum este sa nu te mai poti privi in oglinda, de groaza imaginii dizgratioase care apare...

Stiu cum este sa nu te mai lasi imbratisata si iubita, de teama ca sotul tau va descoperi cit de tare te-ai ingrasat...

Stiu cum este sa te imbeti zi de zi cu apa rece, crezind ca o bluza larga, ca un sac, acopera zecile de kilograme pe care le ai in plus...

Stiu cit de tare dor privirile critice si dispretuitoare, cit de usturatoare sint vorbele de genul “uite-o pe asta cita e !”, cit de frustrant este sa nu incapi in cea mai mare pereche de blugi din magazin...

Stiu cum este ca un patron oarecare, sa te masoare de sus, pina jos si sa-ti spuna: “mai vorbim, dar deocamdata nu avem nevoie de serviciile tale !”...

Stiu ca, atunci cind ai 100 de kilograme, mintea si sufletul tau nu mai conteaza. Cine spune ca oamenii nu te judeca dupa aspectul fizic, se inseala amarnic ! Si inseamna ca nu a trecut prin calvarul sutei de kilograme !

Cine spune ca a slabi e o “fita”, un “moft”, greseste suta la suta ! Surplusul de kilograme inseamna sanatate subreda, in primul rind. Inseamna inima, plamini, ficat sufocate de grasime. Inseamna risc crescut de infarct si accident cerebral. Inseamna psihic labil si depresii. Inseamna cariere ratate si iubiri pierdute. Si abia apoi, discutam despre frumusete, look sau cum vreti sa-i spunem.

Eu nu va vorbesc din carti. Nici din povestile altora. Va vorbesc din proprie experienta, pentru ca si eu am povestea mea. Acum 7 ani, si eu am avut 100 de kilograme.

Am facut o greseala pe care multe femei insarcinate sau care au copii o cunosc: in timpul sarcinii, am mincat cit pentru doi. Copilul nu a avut nici un beneficiu. Doar eu m-am confruntat, dupa ce am nascut, cu un dezastru. Anisia a avut 2.800 kg. Eu, 100.

Am reusit sa slabesc, intr-un an, 44 de kilograme. A fost greu, foarte greu, dar nu imposibil. Ambitia, vointa, perseverenta, increderea si optimismul sint cele mai importante secrete ale reusitei. Oricine poate reusi, oricine poate iesi invingator din lupta cu kilogramele. Atunci cind “imi doresc” se transforma in “VREAU” !

Nu ma mindresc cu povestea mea. Nici cu fotografiile din perioada sutei... Vreau doar sa va dovedesc ca se poate. Si sa va intind o mina de ajutor, tocmai pentru ca stiu cit de grea este lupta cu kilogramele.

Bine ati venit in lumea celor 3 cuvinte magice: VREAU, POT, FAC !


Attached File(s) Thumbnail(s)
                   

Salon By Irina Reisler - 0757.19.19.19
http://store.irinareisler.ro/
ireisler@gmail.com/0749.286.032
Visit this user's website Find all posts by this user
02-21-2011, 11:07 AM (This post was last modified: 07-16-2011 04:36 AM by Irina Reisler.)
Post: #2
RE: SI EU AM AVUT 100 DE KILOGRAME...
AMBITIE, VOINTA, PERSEVERENTA, CORECTITUDINE, CURAJ, INCREDERE, OPTIMISM.

Sa nu uiti niciodata aceste cuvinte, daca vrei sa cistigi lupta cu kilogramele. Sint vitale. Reprezinta mai mult de 50 % din armele tale. Pe scurt, VREAU, POT, FAC.

Decizia a venit in momentul in care mi-a trecut prin minte, pentru o secunda, gindul ca as putea muri, din cauza grasimii. Gindul ca mi-as putea lasa copilul orfan, cu premeditare. Gindul ca mi-as face mama si sotul, din oameni, neoameni. Gindul ca publicul meu, care ma cunoaste intr-un fel, ar putea spune: "reisler ne-a dezamagit".

Decizia de a spune STOP e o decizie personala, a fiecaruia. Nu pot spune eu STOP, in locul tau. E o chestiune de constiinta a fiecaruia.

Decizia de a spune STOP este transanta. Nu cred in cei care spun: "de luni, ma apuc de cura". Singurul pe care sintem, cu adevarat stapini, e prezentul, e "azi". Luni, poate fi prea tirziu. Sau poate fi "niciodata".

Decizia de a tine o dieta sau alta, de a merge la nutritionist sau la sala de sport, e o decizie personala, a fiecaruia. Nimeni nu poate decide in locul tau. Tu te cunosti cel mai bine, tu stii ce ti se potriveste cel mai bine. Pentru ca trebuie sa te imprietenesti cu dieta ta, trebuie sa convietuiti si sa duceti lupta asta impreuna.

Cine spune ca nu poate slabi, pentru ca nu are bani, se ascunde in spatele unei scuze neplauzibile. Orice dieta te costa mai putin decit mesele copioase, decit zecile de ciocolate si sutele de bomboane mincate. A slabi, inseamna a minca mai putin, nu a minca mai scump.

Cine spune ca nu poate slabi, pentru ca nu are bani de tratamente corporale luxoase si abonamente la sala, se ascunde in spatele unei scuze neplauzibile. Poti face acasa, cu resurse minime, si masaj si sport. Totul e sa vrei.

Eu am slabit 44 de kilograme, exclusiv prin dieta. Nu am fost la nutritionist si nici la saloane luxoase. Am tinut 2 diete "universale", dar construite pe principii corecte. Doua diete echilibrate, deloc costisitoare. Nu a fost usor. Nu e usor. Dar, se poate. Daca stringi din dinti si mergi inainte, daca lasi la o parte rasfaturile din categoria "ce ma fac ? nu mai rezist, mor daca nu maninc ceva dulce !", daca iti educi creierul sa poata, VEI PUTEA.
Oricine poate. Daca vrea.

Salon By Irina Reisler - 0757.19.19.19
http://store.irinareisler.ro/
ireisler@gmail.com/0749.286.032
Visit this user's website Find all posts by this user
07-12-2011, 02:26 AM (This post was last modified: 07-16-2011 04:32 AM by Irina Reisler.)
Post: #3
RE: SI EU AM AVUT 100 DE KILOGRAME...
Lupta mea cu kilogramele s-a incheiat anul acesta, cind am reusit sa scap de ultimul surplus, cu ajutorul alimentatiei echilibrate - http://www.irinareisler.ro/2011/01/29/10...in-dieta/. Astazi, pot spune, cu mindrie, ca am 53 de kilograme - cea mai mica greutate a mea, din viata de om mare Smile !

               

Salon By Irina Reisler - 0757.19.19.19
http://store.irinareisler.ro/
ireisler@gmail.com/0749.286.032
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Forum Jump:Atentie! Publicitatea facuta in mesaje, la firme, clinici, saloane, aparate, tratamente si produse este interzisa. In caz contrar, administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a reedita mesajele respective. Singura forma de reclama permisa este cea oficiala, prin contracte de publicitate.