Thread Closed 
PROMOTIA SAPTAMINII
01-16-2011, 03:31 PM (This post was last modified: 03-14-2014 10:59 AM by Irina Reisler.)
Post: #1
PROMOTIA SAPTAMINII
INCEPEM IN FORTA PROMOTIILE PRIMAVERII ! ZECI DE COSMETICE PROFESIONALE POSTQUAM SI PRODUSE ORGANICE ALISSI BRONTE AU PRETURILE REDUSE, IN PROMOTIA SAPTAMINII ! INTIMPINA PRIMAVARA CU O SILUETA FRUMOASA, UN TEN FERICIT SI UN PAR DE INVIDIAT - FRUMUSETE SI STRALUCIRE, PENTRU CA MERITI TOT CE-I MAI BUN ! VIZITEAZA PROMOTIA SAPTAMINII, LA ACEST LINK: http://store.irinareisler.ro/promo-promo...e--4.html. CUMPARATURI PLACUTE !

Produsele profesionale PostQuam iti ofera rezultate spectaculoase, in cel mai scurt timp, iar cosmeticele organice Alissi Bronte iti aduc exclusiv ingrediente naturale, obtinute din plante medicinale cultivate ecologic si din alte daruri ale naturii, cum ar fi aurul, diamantele si perlele. Te asteptam, cu drag !

                   

Salon By Irina Reisler - 0757.19.19.19
http://store.irinareisler.ro/
ireisler@gmail.com/0749.286.032
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Forum Jump:Atentie! Publicitatea facuta in mesaje, la firme, clinici, saloane, aparate, tratamente si produse este interzisa. In caz contrar, administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a reedita mesajele respective. Singura forma de reclama permisa este cea oficiala, prin contracte de publicitate.