Thread Closed 
PROMOTII SI DISCOUNTURI
12-05-2011, 03:18 AM (This post was last modified: 12-11-2014 05:45 AM by Irina Reisler.)
Post: #1
PROMOTII SI DISCOUNTURI
ADRESA NOASTRA:

In fiecare zi, te astept in salonul nostru, ca sa ducem impreuna lupta cu kilogramele ! Un concept nou, o atmosfera speciala, oameni calzi si prietenosi, profesionisti desavirsiti, produse si terapii de cea mai buna calitate – acestea sint argumentele noastre. Iti vom darui sanatate, frumusete si clipe de rasfat, pentru ca meriti tot ce-i mai bun.

Private Boutique Salon By Irina Reisler se afla in Bucuresti, pe str. Dr. Staicovici D. Nicolae nr. 4 D, sector 5, Bucuresti, iar programarile se pot face la numarul de telefon 0757.19.19.19. Sint aici, pentru tine, ca sa-ti impartasesc experienta mea: si eu am avut 100 de kilograme. Astazi, am 53, cea mai mica greutate din viata mea de om mare ! Daca eu am reusit, si tu poti cistiga lupta cu kilogramele ! Garantat !

TERAPII ALESE, PENTRU TINE:

Am ales, pentru salonul nostru, terapiile clasice, suta la suta neinvazive, care si-au dovedit, de-a lungul vremii, eficienta.

Personal, cred foarte tare in aceste tratamente de baza si nu cred ca exista vreo masinarie, care poate inlocui un specialist priceput. La fel, o masinarie nu te poate intreba daca te doare sau ce simti, in timpul terapiei, nu poate controla intensitatea tratamentului, asa cum o face un om. Acesta este motivul pentru care am optat, de exemplu, pentru masajul anticelulitic manual, facut corect, fara vinatai si fara agresivitate.

Pentru ca, personal, cred ca cel mai important este sa slabim sanatos, am optat pentru un specialist care este asistent medical, cu specializare in kinetoterapie si masaj. Este important, de exemplu, sa stii ce presiune exerciti asupra unei zone sensibile a corpului sau cum faci masajul, unei persoane care a trecut printr-o suferinta medicala.

Pentru ca, personal, cred foarte mult in eficienta drenajului limfatic, indiferent daca vrem sa slabim sau sa ne pastram o sanatate buna, am optat pentru un terapeut specializat in drenaj limfatic. Aceasta forma de masaj poate fi facuta, cu rezultate excelente, intr-un program de slabire sau in cazul femeilor care au suferit mastectomii, pentru a reduce si preveni limfo-edemul.

Pentru ca, personal, cred foarte mult in curatarea organismului de toxine, am optat si pentru o alta metoda, in afara drenajului limfatic: detoxifierea prin osmoza, un procedeu spectaculos, de mare succes.

Pentru ca tin la calitatea muncii mele si a oamenilor din echipa mea, in salonul nostru se folosesc exclusiv produse profesionale, importate din Spania si Franta. Produsele Post Quam si-au demonstrat eficienta si sint folosite, cu succes, in 65 de tari, in peste 260.000 de clinici de infrumusetare.

Pentru ca tin la confortul celor care apeleaza la serviciile noastre, am optat pentru preturi accesibile.

OFERTA NOASTRA:

Tratamente anticelulitice si de slabire, drenaj limfatic, tratamente faciale, cosmetica, epilare - sint doar citeva dintre serviciile noastre. Ca sa vezi lista completa de servicii/preturi, acceseaza site-ul Private Boutique Salon by Irina Reisler: salon.irinareisler.ro.

ABONAMENTE PERSONALIZATE:

Abonamentele personalizate, pentru slabire si remodelare, includ 10, 14 sau 18 sedinte de tratament complexe, cu o frecventa de 2,3 sedinte/saptamina.

In cadrul unei sedinte de tratament personalizat, se folosesc proceduri combinate personalizate, in functie de problematica fiecarei persoane (aceste combinatii de proceduri NU se regasesc in oferta standard), iar parte din produsele folosite sint dedicate exclusiv abonamentelor personalizate. In cadrul fiecarei sedinte de tratament, imbinam diverse tehnici de masaj, cu impachetarile Post Quam si terapiile facute cu diverse aparate specifice cavitatie, radiofrecventa, ultrasunete, tunel cu infrarosu, termocuverta cu infrarosu, electrostimulare, presodrenaj. Fiecare sedinta include 3,4 proceduri diferite si dureaza cca. 1 ora si 30 de minute. Iata citeva exemple:

- ultrasunete cu Therma Gel/Bio-shock Cellucomplex + cavitatie all body + presodrenaj + aplicare produs de tonifiere

- radiofrecventa cu Sudatone Gel all body + masca pentru slabire Hot Chocolate Mousse la tunel cu infrarosu + electro stimulare la tunel, cu Bio-Shock Reafirmante

- ultrasunete cu Therma Gel si Bio-Shock Cellucomplex (slabire, anticelulitic) + impachetare cu masca Guarana Slimming Peel Off (slabire) + masaj anticelulitic/tonifiere cu Reaffirming Cream (30 min)

- Impachetare Therma-Frio-Shock pe 2 sau 3 zone (Therma Gelul este aplicat cu ajutorul ultrasunetelor) + electrostimulare (30′) + masaj tonifiere cu ser concentrat Bio-Shock Reafirmante si Reaffirming Cream (30″)

- Imapachetare cu Therma Gel + Bio-Shock Cellucomplex la termocuverta cu infrarosii si electrostimulare (simultan, 30 minute, pentru slabire, anticelulitic, tonifiere) + drenaj limfatic total (50 minute, pentru eliminarea toxinelor si a retentiei hidrice)

- ultrasunete cu Stretch Mark Repair si ser concentrat Bio-Shock Reafirmante + masca tonifiere si termosudatie Rejuvenating Cocoa peel off + Body Shaper (simultan, termocuverta cu infrarosii + electrostimulare + presodrenaj) + aplicare produse tonifiere (Reaffirming Cream sau Reaffirming Body Milk)

NOU: In cadrul unui abonament personalizat, beneficiati de o sedinta de cavitatie all body/saptamina si de min. o sedinta de radiofrecventa all body/saptamina !

Costul unui abonament personalizat este de 1400 lei (10 sedinte), 1700 lei (14 sedinte) si 2200 lei (18 sedinte). Plata abonamentului se face integral, la prima sedinta de tratament, sau in 2 rate egale (una la prima sedinta de tratament, alta la mijlocul abonamentului).

In salonul nostru, se folosesc exclusiv produse profesionale si cosmetice organice, de la Post Quam si Alissi Bronte, importate din Spania si folosite de peste 260.000 de esteticieni, din 65 de tari ale lumii. Ingredientii utilizati la fabricarea produselor sint de cea mai buna calitate, ceea ce ne ofera posibilitatea de a-ti oferi rezultate rapide si spectaculoase. Intotdeauna, in salonul nostru, iti vom arata produsele incluse in tratament si iti vom explica rolul fiecaruia, pentru ca iti pretuim sanatatea si frumusetea !


Attached File(s) Thumbnail(s)
                   

Salon By Irina Reisler - 0757.19.19.19
http://store.irinareisler.ro/
ireisler@gmail.com/0749.286.032
Visit this user's website Find all posts by this user
12-05-2011, 03:43 AM (This post was last modified: 01-11-2013 12:40 AM by Irina Reisler.)
Post: #2
RE: SALON BY IRINA REISLER
TERMO BODY SHAPER – UN PROGRAM DE SLABIRE COMPLET, INTR-UN SINGUR APARAT

Thermo Body Shaper este unul dintre tratamentele de remodelare si slabire, pe care il folosim in salonul nostru. Numit, deloc intimplator, Beauty Instrument, aparatul de ultima ora iti ofera un program de slabire complet, incepind cu topirea tesutului adipos si terminind cu eliminarea, din organism, a toxinelor si grasimii topite.

Thermo Body Shaper este una dintre procedurile preferate ale clientelor noastre, fiind o terapie inedita si foarte eficienta. Tratamentul, cu o durata de 90 de minute, include absolut toate etapele unui program de slabire complet, complex si corect:

1. PASUL 1 – MASAJUL ANTICELULITIC:

Terapia se incepe cu aplicarea unui produs anticelulitic (Moulding Cream, Therma Gel, Sudatone Cream sau Sudatone Gel) in combinatie cu un ser anticelulitic concentrat (Bio-Shock Cellucomplex sau Bio-Shock Anticelulitico). Timp de 10 minute, specialistii nostri aplica tehnici corecte de masaj anticelulitic, pentru a ajuta patrunderea ingredientilor, in tesut.

2. PASUL 2 – PATURA TERMICA SI INFRAROSIILE:

Dupa aplicarea produsului anticelulitic, patura termica, ce are inclusa in ea sistemul de infrarosii, declanseaza procesul de inmuiere a tesutului adipos si a nodulilor celulitici.

3. PASUL 3 – ELECTROSTIMULAREA:

Beauty Instrument are, in componenta lui, si aparatul de electrostimulare. Programul este unul de slabire intensiva, foarte diferit de electrostimularea clasica, si extrem de usor de suportat.

4. PASUL 4 – PRESODRENAJUL:

La finalul tratamentului Thermo Body Shaper, patura termica se transforma in binecunoscutul costum de presodrenaj, aceasta etapa asigurind drenarea si eliminarea, din organism, a toxinelor si grasimii topite. Drenajul limfatic este un pas important, in orice program de slabire corect, pentru a evita depunerea grasimii, in alte celule adipoase, si stocarea toxinelor, in organism.

5. PASUL 5 – TONIFIEREA:

Sedinta de tratament se incheie cu aplicarea unui produs de tonifiere (Reaffirming Cream, Reaffirming Body Milk sau Massage Oil Reaffirming), pentru a evita lasarea pielii si a tesutului.

   

Salon By Irina Reisler - 0757.19.19.19
http://store.irinareisler.ro/
ireisler@gmail.com/0749.286.032
Visit this user's website Find all posts by this user
04-16-2012, 01:30 AM (This post was last modified: 12-11-2014 05:44 AM by Irina Reisler.)
Post: #3
RE: NOUTATI, IN SALONUL NOSTRU
TOP SLIM

Pachetul include 15 sedinte de tratament (5 de cavitatie, 5 de mezoterapie si 5 de radiofrecventa) si costa 1800 lei (in loc de 2350 lei). Cele 3 terapii se aplica pe intregul corp: abdomen, brate, picioare fata/spate, fese.

Cavitatia (liposuctia virtuala) este un tratament complex, care transforma triglicerida, particula mare de grasime incapsulata in celula adipoasa, in particule mici de grasime, ce pot fi extrase prin membrana celulara si eliminate, ulterior, din organism. Sedinta de tratament include 3 etape:

* ultrasunetul, care ajuta la penetrarea ingredientilor activi din produsele aplicate, in profunzimea tesutului gras, si la inmuierea grasimii

* cavitatia, care “distruge” grasimea

* presodrenajul, care elimina grasimea topita, din organism

Sedinta de tratament dureaza cca. o ora si un sfert si include utilizarea urmatoarelor produse: Therma Gel, Bio-Shock Cellucomplex, Reaffirming Cream/Bio-Shock Reafirmante.

Mezoterapia virtuala este terapia care ofera cea mai profunda si mai completa penetrarea a ingredientilor anticelulitici, in tesutul gras (95 % din ingredientii unui produs, ajung in profunzimea tesutului). Fiecare sedinta de tratament include 3 etape:

* electroporatia, adica marirea porilor, de cca. 400 de ori, si inmuierea tesutului gras

* electroforeza, adica procesul de introducere a ingredientilor, in tesutul adipos

* cooling therapy, adica readucerea porilor la dimensiunea lor obisnuita

Sedinta de tratament dureaza cca. 60 de minute si include utilizarea urmatoarelor produse: Therma Gel, Anti-Cellulite Body Milk, Bio-Shock Cellucomplex, Bio-Shock Reafirmante si Reaffirming Body Milk.    

Radiofrecventa este o terapie performanta, cu dublu efect: de topire a grasimii si de tonifiere. Cu ajutorul undelor radio, grasimea este topita localizat, prin incalzirea tesutului profund, la circa 60 de grade. Aceasta temperatura stimuleaza, de asemenea, secretia de colagen si ofera tesutului un excelent efect de tonifiere.

Sedinta de tratament dureaza cca. 45 de minute si implica folosirea urmatoarelor produse: Therma Gel, Bio-Shock Cellucomplex, Reaffirming Cream.

Pentru programari, puteti suna la 0757.19.19.19. Adresa salonului By Irina Reisler este str. Dr.Staicovici D. Nicolae, nr. 4 D, sector 5, Bucuresti.

Salon By Irina Reisler - 0757.19.19.19
http://store.irinareisler.ro/
ireisler@gmail.com/0749.286.032
Visit this user's website Find all posts by this user
08-18-2012, 01:37 AM (This post was last modified: 01-09-2013 11:36 PM by Irina Reisler.)
Post: #4
RE: ABONAMENTE PERSONALIZATE
In salonul nostru, personalizare inseamna adaptarea tratamentelor corporale, de la o sedinta, la alta. Organismele reactioneaza diferit, chiar si in cazul tratamentelor corporale, asa ca, acordam o atentie deosebita acestui aspect. In cadrul abonamentelor personalizate, indiferent daca avem ca scop slabirea, remodelare, tonifierea sau indepartarea celulitei, adaptam tratamentele, in functie de nevoile zilnice ale clientelor. Iata, in continuare, citeva argumente, in favoarea primei mele recomandari, daca vrei sa-ti remodelezi silueta, sa scapi de kilogramele in plus si de celulita, in salonul Private Boutique by Irina Reisler: abonamentele personalizate.

1. Abonamentele personalizate presupun adaptarea la nevoile organismului tau, de la o zi, la alta. Ce inseamna, concret, acest lucru ? Iata, un exemplu: in cazul unei persoane care are tesutul adipos tare, impregnat cu apa si toxine, care sufera de o retentie hidrica profunda, primul pas nu este actiunea in forta, pe grasime, ci lucrul pe sistemul limfatic, avind ca scop eliminarea surplusului de apa si de toxine si, implicit, inmuierea tesutului. Drenajul limfatic manual, medical ne ajuta sa inmuiem grasimea, sa eliminam retentia hidrica. Termosudatia actioneaza, de asemenea, in acest sens. In secundar, folosim metode de slabit si produse anticelulitice, fara sa agresam, insa, tesutul. In cazul grasimii tari, exista riscul invinetirii, spargerii vaselor de singe, daca nu se lucreaza cu grija. In citeva sedinte de tratament, grasimea se inmoaie si, abia din acest moment, se incepe lucrul intensiv pe tesutul adipos, si, in secundar, pe tonifiere. Avem grija, intotdeauna, de aspectul pielii, pentru ca, si aici, organismele nu reactioneaza la fel. In cazul persoanelor a caror piele nu sta bine la capitolul secretie de colagen, intervenim sistematic cu produse care contin colagen si elastina, uleiuri naturale, ingredienti care restructureaza celula. In cazul unui tesut flasc sau cu tendinte de flascitate, folosim metode care topesc tesutul gras, dar si tonifiaza, in acelasi timp. In timpul procesului de slabire, prevenim formarea vergeturilor, cu ajutorul tehnicilor de ultima ora, asa cum este mezoterapia, si al produselor specifice, pe care le combinam in cocktailuri restructurante.

2. In cadrul abonamentelor personalizate, folosim toate procedurile pe care le avem in salon, incepind cu masajul si terminind cu cele mai noi si mai performante terapii, asa cum sint liposuctia virtuala, radiofrecventa si mezoterapia. Sintem unul dintre putinele saloane din tara, in care drenajul limfatic se face corect, din punct de vedere medical. Terapeutul care se ocupa de aceasta forma de masaj este asistent medical cu specializare in drenaj limfatic. De asemenea, in cadrul abonamentelor personalizate, folosim toate produsele Post Quam, ai caror distribuitori sintem si pe care le puteti vedea detaliat, in magazinul nostru virtual – http://store.irinareisler.ro/produse-ant...itice-c4/. Este important ca si terapiile cu aparate sa fie facute corect si la momentul potrivit. Revenind la exemplul anterior, cavitatia, liposuctia virtuala, nu este indicat sa se faca pe un tesut tare, pentru ca exista riscul spargerii vaselor de singe. In acest caz, exista mai multe solutii, in asa fel incit sa faci cavitatia fara nici un risc. De asemenea, pasii liposuctiei trebuie respectati cu sfintenie, iar procedura trebuie incheiata, fara exceptie, cu un presodrenaj sau cu un drenaj limfatic, avind ca scop eliminarea grasimii dislocate din celulele adipoase. Personalizarea tratamentelor ii ajuta pe terapeuti sa poata folosi produsele, tehnicile si aparatele in diverse momente, modalitati si combinatii, in functie de reactia fiecarui organism.

3. In cadrul abonamentelor personalizate, trecem, in cadrul fiecarei sedinte, prin toate etapele unui program de slabire corect: pregatirea tesutului gras pentru actiunea metodelor de slabire, tratamentul propriu-zis, tonifierea (inclusiv prevenirea vergeturilor) si drenarea grasimii topite, spre eliminarea din organism. O sedinta de tratament personalizat presupune, intotdeauna, 3 proceduri, in care regasim pasii enumerati mai sus. Exista o singura exceptie, cind sedinta de tratament include doar 2 proceduri: atunci cind facem drenaj limfatic general, medical. Acesta poate fi insotit doar de inca o procedura, de cele mai multe ori tot pentru detoxifiere. Limfa trebuie lasata sa se “aseze”, sa se curete, sa lucreze, sa adune si sa elimine toxinele din intreg organismul. Periodic, in cadrul abonamentelor personalizate, facem acest drenaj limfatic general. Revenind la pasii unei sedinte de tratament personalizat, spuneam ca ei presupun 3 proceduri, ultima fiind, intotdeauna, de tonifiere sau drenare a grasimilor topite. Mijlocul sedintei inseamna lucrul efectiv pe grasime, iar primul pas consta in pregatirea tesutului gras, in inmuierea lui, in deschiderea porilor, in accelerarea circulatiei sanguine. Respectam acesti pasi, intotdeauna, pentru ca este important nu doar sa slabesti, ci sa slabesti frumos si sa-ti pastrezi o stare de sanatate buna. Iata citeva exemple, de sedinte personalizate, ca sa-ti poti face o idee despre felul in care lucram:

- Imapachetare cu Therma Gel + Bio-Shock Cellucomplex la termocuverta cu infrarosii si electrostimulare (simultan, 30 minute, pentru slabire, anticelulitic, tonifiere) + drenaj limfatic total (50 minute, pentru eliminarea toxinelor si a retentiei hidrice)

- ultrasunete cu Stretch Mark Repair si ser concentrat Bio-Shock Reafirmante + masca tonifiere si termosudatie Rejuvenating Cocoa peel off + Body Shaper (simultan, termocuverta cu infrarosii + electrostimulare + presodrenaj) + aplicare produse tonifiere (Reaffirming Cream sau Reaffirming Body Milk)

4. In cadrul abonamentelor personalizate, preturile terapiilor folosite sint reduse considerabil, fata de oferta standard a salonului. Cele 3 tipuri de abonament sint:

* 10 sedinte – 1400 Ron
* 14 sedinte – 1700 Ron
* 20 sedinte – 2200 Ron

Valabilitatea unui abonament este de 60 de zile, de la data achizitionarii.

Te astept, zi de zi, in salonul nostru, pentru a duce impreuna lupta cu kilogramele ! Iti garantez ca este o lupta care poate fi cistigata. Cu consecventa si ambitie, din partea ta. Cu daruire si profesionalism, din partea noastra.

Pentru programari: 0757.19.19.19

Salon By Irina Reisler - 0757.19.19.19
http://store.irinareisler.ro/
ireisler@gmail.com/0749.286.032
Visit this user's website Find all posts by this user
03-10-2013, 02:32 PM (This post was last modified: 12-11-2014 05:43 AM by Irina Reisler.)
Post: #5
RE: TE AJUT SA SLABESTI, LA SALON
Vino la Private Boutique Salon by Irina Reisler, intre orele 9-15 si beneficiezi de discount 50 %, la un super abonament anticelulitic si pentru slabire:

1. Cavitatie (abdomen, picioare, fese, brate)
2. Radiofrecventa (abdomen, picioare, fese, brate)
3. Mezoterapie virtuala (abdomen, picioare, fese)
4. Thermo-Body-Shaper
5. Presodrenaj
6. Masaj anticelulitic 50'
7. Drenaj limfatic manual 50'
8. Impachetare cu masca slabire rapida Guarana peel-off la tunel cu IR
9. Impachetare de termosudatie + anticelulitica (Balsamic Cream+Bio-Shock Cellucomplex) la tunel cu IR
10. Impachetare cu masca detoxifiere si restructurare celulara Rejuvenating peel-off la tunel cu IR

Cost abonament: 910 ron
COST PROMOTIONAL: 455 ron

Pentru programari: 0757.19.19.19. Adresa salonului: str. Dr. Staicovici D. Nicolae, nr. 4 D, sector 5, Bucuresti.

Programarile se fac in intervalul orar 9-15, pe toata perioada abonamentului. Frecventa sedintelor de tratament este de 2, 3 sedinte/saptamina. Programarile se fac in limita locurilor disponibile. Plata abonamentului promotional se face integral, la achizitionarea abonamentului. Valabilitatea abonamentului este de 45 de zile, de la data achizitionarii.

http://salon.irinareisler.ro/

Salon By Irina Reisler - 0757.19.19.19
http://store.irinareisler.ro/
ireisler@gmail.com/0749.286.032
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 


Forum Jump:Atentie! Publicitatea facuta in mesaje, la firme, clinici, saloane, aparate, tratamente si produse este interzisa. In caz contrar, administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a reedita mesajele respective. Singura forma de reclama permisa este cea oficiala, prin contracte de publicitate.